Tyttö ja äiti katsovat keskittyneesti tablettia yhdessä sylikkäin maaten vaalean harmaalla sohvalla auringon paistaessa ikkunasta heidän kasvoille. Molemmilla on pitkät hiukset. Tytöllä on vaaleankeltainen paita ja farkkuhaalarit ja äidillä valkoinen t-paita.

Ota e-laskun edut käyttöösi: voit voittaa 300 € lahjakortin!

Säästä aikaasi tärkeämpään vaihtamalla helppoon ja ympäristöystävälliseen e-laskuun. Saat sähkölaskut suoraan verkkopankkiin ja laskun maksaminen onnistuu hetkessä.

Näin se tehdään:

  1. Kirjaudu omaan verkkopankkiin ja valitse tilaa e-lasku.

  2. Hae laskuttajaksi KSS Energia Oy Sähkölasku.

  3. Täytä tilauskenttään jonkin aiemmin meiltä saamasi sähkölaskun viitenumero.

  4. Hyväksy e-laskun tilaus ja hyvästele paperilaskut!

  5. Seuraava lasku saapuu suoraan verkkopankkiisi. Luonto kiittää.

Vinkki! Arvomme kaikkien paperilaskun e-laskuun 1.12.2023-31.1.2024 vaihtaneiden sähkönmyyntiasiakkaiden kesken 300 € arvoisen lahjakortin.

Pssst....Voit voittaa 300 € lahjakortin!

Pssst....Voit voittaa 300 € lahjakortin!

Arvomme kaikkien e-laskun 1.12.2023–31.1.2024 tilanneiden KSS Energian sähkönmyyntiasiakkaiden kesken 300 € lahjakortin kodinelektroniikkaa myyvään Poweriin.

Kurkista arvonnan säännöt löydät tästä alta, ja sitten vain kipinkapin e-laskua tilaamaan!

Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on KSS Energia Oy, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola, www.kssenergia.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 1.12.2023 ja päättyy 31.1.2024. Pääpalkinnon voittaja arvotaan kampanja-ajan päätyttyä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti viikolla 6.

Osallistuminen arvontaan

Pääpalkinnon arvontaan voi osallistua vaihtamalla kampanja-aikana KSS Energialta sähkönmyynnin paperilaskun e-laskuun. Muuta erillistä ilmoittautumista arvontaan ei tarvita.

Palkinnot

Arvontapalkintona on 300 euron lahjakortti kodinkoneliike Poweriin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkinnon lakisääteisen arpajaisveron.

Palkintojen luovutus

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden halutessamme julkaista voittajien nimet KSS Energian sosiaalisen median kanavilla sekä nettisivuilla. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

1.1.18 Fri, 01 Dec 2023 13:04:13 GMT