Tilausehdot: Aurinkopaneelien vuokraus

KSS Nimikkoaurinkopaneelin tilausehdot ja hinnat 1.1.2016 alkaen, aurinkovoimala Mäkelänkangas.

KSS Nimikkoaurinkopaneeli vuokrataan KSS Energian sähkön myyntisopimusasiakkaille. Mikäli asiakkaalla ei ole sähkön myyntisopimusta KSS Energian kanssa, on asiasta neuvoteltava erikseen. Paneelien vuokrausta koskeva sopimus ja vuokrahinta ovat voimassa toistaiseksi. Sopimus on irtisanottavissa kahden viikon irtisanomisajalla. Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ovat kulloinkin voimassa olevan julkisen hinnaston mukaiset.

NIMIKKOAURINKOPANEELI

Nimikkopaneelin vuokraajalle hyvitetään kuukausittain paneelin tuottaman sähköenergian arvo kulloisenkin tunnin tuotannon ja markkinahinnan tuntihinnan mukaan (Nord Pool Spot). Paneelin nimellisteho on 260 W. Paneelin tuottama teho vaihtelee sääolosuhteiden mukaisesti. Yhden paneelin arvioitu vuosituotanto energiamääränä on noin 250 kWh.
Nimikkopaneelin hinta on 3,90 € / kk sisältäen arvonlisäveron 24 % (3,15 € / kk alv. 0 %).

TOIMITUSAIKA JA LASKUTUS

Nimikkoaurinkopaneelin kuukausivuokran laskutus ja tuotannon hyvitys alkaa aurinkovoimalan valmistuttua elokuussa 2016. Laskutus ja hyvitys tapahtuu asiakkaan voimassa olevan sähkön myyntisopimuksen laskutuksen yhteydessä. Myyntisopimuksen laskutus tulee perustua jälkikäteen laskutettavaan aikasarjalaskutukseen, jolloin kerta vuoteen maksutapaa ei voi valita paneelivuokran yhteydessä olevalle myyntisopimukselle.

KULUTTAJASUOJALAIN MUKAINEN PERUUTTAMISOIKEUS

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä sopimus 14 päivän kuluessa. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava (nimi, henkilötunnus, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite) päätöksestään peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi postitse tai sähköpostilla).

Asiakas voi myös käyttää peruuttamislomaketta, minkä lähetämme sopimusvahvistuksen mukana, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

PERUUTTAMISEN VAIKUTUKSET

Kun KSS Energia on vastaanottanut peruuttamisilmoituksen, sopimus raukeaa.

MUUT EHDOT

SME2014 sähkönmyyntiehdot ja kuluttajansuojalaki soveltuvin osin. Tutustu sähkönmyyntiehtoihin

KSS Energialla on oikeus tarkastaa asiakkaan luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:n rekisteristä.

Vuokraa oma aurinkopaneeli

Vuokraa oma aurinkopaneeli

Voit vuokrata KSS Energialta aurinkopaneeleita ja olla mukana tuottamassa sekä hyödyntämässä ympäristöystävällistä aurinkoenergiaa – ilman laiteinvestointeja.

Tee sopimus
1.1.44