Puisen huvilan terassilla kuusi henkilöä ottaa yhteiskuvaa matkapuhelimella. Huvilassa on valkoinen terassi ja keltaiset seinät. Etualalla on pyöreä pöytä, jossa on koreja ja omenoita. Pienellä sivupöydällä on kahvikuppeja termoskannu. Taustalla näkyy sinistä taivasta ja puita.

Kodin energiaratkaisut ammattilaiselta

KSS Energialta löydät kotiisi parhaat aurinkosähköön, sähköautoiluun ja lämmitykseen liittyvät energiaratkaisut.

Säästöä ja puhtaasti parhaita valintoja

Kuinka suuren osan vuotuisesta energiatarpeesta oman katon aurinkopaneelit pystyvät kattamaan? Mitä sähköauton latausratkaisut vaativat kodin sähköjärjestelmältä? Pyydä ammattilaisemme ilmaiselle kartoituskäynnille.

Ilta-aurinko heijastuu punatiilisen talon punaisella tiilikatolla olevista aurinkopaneeleista. Talon katossa on tumma kattoikkuna ja talossa on valkoiset ikkunapielet. Taustalla näkyy auringon punaiseksi värjäämä taivas ja toinen tumman värinen talo.

Aurinkopaneelit kodin katolle

Aurinkopaneelit ovat kustannustehokas ja ympäristöystävällinen tapa tuottaa uusiutuvaa energiaa.

KSS Energian aurinkopaneelipaketit sisältävät kartoituksen, laitteet sekä asennuksen – kaiken tarvittavan aurinkoenergian hyödyntämiseksi.

Lue lisää

Lämpöratkaisut

Kuvassa näkyy osittain valkoinen seinäpatteri ja sen valkoinen termostaatti, jossa on luvut yksi, kaksi ja kolme näkyvissä. Termostaattia säätää ihmisen käsi. Taustalla näkyy valkoista seinää ja ikkunalautaa.

Puhdasta kaukolämpöä kotiin

Kaukolämpö on ympäristöystävällinen lämmitysmuoto, joka takaa kiinteistöön tasaisen lämmön ja lämpimän käyttöveden ympäri vuoden. Kaukolämpö sopii kaiken kokoisiin ja ikäisiin kiinteistöihin.

Ilmalämpöpumput asennettuna

Valitse viileyttä helteeseen ja lämpöä kylmyyteen. Laadukkaat Innovan ilmalämpöpumput saatavilla kauttamme.

Nuori tummahiuksinen poika makaa kotona sängyllä vaalean peiton päällä ja käyttää harmaata kannettavaa tietokonetta.  Hänellä on päässä mustat kuulokkeet ja päällä tummapaita ja tummansiniset farkut. Pojan huone on vaalea ja huoneen seinällä on pieni oranssi hylly. Sängyn päällä on erivärisiä tyynyjä ja sängyn vieressä on yöpöytä, jonka päällä on pieniä tavaroita.

Maakaasu on monikäyttöenergiaa

Maakaasu on varma ja turvallinen valinta kodin lämmitysmuodoksi. Tarjoamme maakaasua Kouvolan, Kuusankosken, Korian, Myllykosken, Keltakankaan ja Inkeroisten alueille.Sähköauton latausratkaisut kotiin

Sähköauton latausratkaisut kotiin

Tehokas ja turvallinen sähköauton latauspiste oman kodin pihalla helpottaa arkea. Pyydä KSS Energian ammattilainen kartoituskäynnille!

Lue lisää
Valkoinen ilma-vesilämpöpumppu järjestelmä.

Ilma-vesilämpöpumppu

Boschin laadukkaan ilma-vesilämpöpumpun korkea vuosihyötysuhde varmistaa, että kotitaloutesi säästää merkittävän määrän energiaa. Jos korvaat laitteella esimerkiksi öljylämmitysjärjestelmän, sijoitus maksaa itsensä takaisin keskimäärin 5-7 vuoden kuluessa.

Lue lisää
1.1.44