Olohuoneessa on musta sohva, jonka edessä on kolme harmaata maljakkoa, joissa on kirsikankukkia.

Ilma-vesilämpöpumput

Boschin laadukkaan ilma-vesilämpöpumpun korkea vuosihyötysuhde varmistaa, että kotitaloutesi säästää merkittävän määrän energiaa. Ilmalämpöpumput asentaa sertifioitu Boschin Lämpömestari, joten saat pumpullesi 6 vuoden takuun ja 10 vuoden kompressoritakuun.

Valkoinen ilma-vesilämpöpumppu järjestelmä.

Bosch 7000i AW ilma-vesilämpöpumppu

  • Sopii pohjoismaisiin haastaviin sääolosuhteisiin.

  • Yksi markkinoiden hiljaisimmista pumpuista.

  • Helppo kytkeä öljy-, puu- tai pellettikattiloiden ja aurinkolämpöpaneeleiden ym. rinnalle.

  • Käyttäjäystävällinen laite, joka vaatii vain vähän huoltoa ja kunnossapitoa

Hinta avaimet käteen asennuksella

9kW laitteisto 18 990 €

13kW laitteisto 19 990 €

Bosch Compress 7000i AW

Bosch Compress 7000i AW:n lyömätön energiatehokkuus ja ensiluokkainen käytännöllisyys tekevät tästä innovatiivisesta ilma-vesilämpöpumpusta erinomaisen valinnan niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

9kW laitteisto sopii noin 120 neliömetrin taloihin ja 13kW laitteisto isompiin 150-160 neliömetrin taloihin.

Lue tarkemmat tiedot esitteestä:

Uudessa ilma-vesilämpöpumpussamme on kierroslukuohjattu invertterikompressori. Tämä tekniikka säästää entistä enemmän energiaa ja optimoi vuosihyötysuhteen erityisesti keväällä ja syksyllä, kun täyttä lämmitystehoa ei tarvita.

Pohjoismaisiin sääolosuhteisiin luotu lämpöpumppu energiaa -20 °C...+35 °C lämpötiloissa. Malleissa, joita ei yhdistetä toiseen lämmitysjärjestelmään, sähköinen lisälämmitin varmistaa, että laite tuottaa tarvittavan lämmön myös alle -20 °C:n lämpötiloissa. Kaiken kruunaavat SCOP 4,9 ja A+++-merkintä.**EN 14825. Ilma-vesilämpöpumppuun sisältyy etävalvonta.

Asennus avaimet käteen -periaatteella:

Asennamme kaikki kohteet avaimet käteen -asennuksella. Asennuspakettimme on laaja-alainen, eikä sinulle tule yllättäviä lisämaksuja

Olohuoneen nurkkaus, jossa on sohva, puinen sohvapöytä sekä sivupöytä. Huone on vaalea ja sisustuksessa on käytetty erisävyisiä puisia elementtejä. Sohvapöydällä on kukkakimppu.

Merkittäviä säästöjä energiankulutuksessa

Useiden patentoitujen innovaatioiden ansiosta Compress 7000i AW on yksi luokkansa energiatehokkaimmista laitteista. Sen korkea vuosihyötysuhde varmistaa, että kotitaloutesi säästää merkittävän määrän energiaa. Jos korvaat laitteella esimerkiksi öljylämmitysjärjestelmän, sijoitus maksaa itsensä takaisin keskimäärin 5-7 vuoden kuluessa.

Monipuoliset asennusmahdollisuudet

Voit käyttää Compress 7000i AW -lämpöpumppua ainoana talon lämmitysjärjestelmänä lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden lämmittämiseen tai yhdistää sen olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään. Tämän mahdollistaa korkea, jopa 62 °C:n menovesilämpötila.

Compress 7000i AW -tuoteperhe

Compress 7000i AW -valikoimaan kuuluu ulko- ja sisäyksiköitä (sisäyksiköt 6000 AWM/AWB/AWE). Kaikki ulkoyksiköt ovat erityisen hyvin ääni- ja lämpöeristettyjä (EPP). Niitä on saatavilla erikokoisina tarvittavan tehon mukaan. Sisäyksiköt asennetaan mallista riippuen seinälle tai lattialle. Seinään asennettava sisäyksikkö ilman lämminvesivaraajaa säästää tilaa ja lämminvesivaraajallinen malli varmistaa käyttöveden riittävyyden kotonasi.

Ilman lämminvesivaraajaa: Seinään asennettavassa sisäyksikössä ei ole lämminvesivaraajaa. Jos haluat käyttää Compress 7000i AW -laitetta erillisenä lämmitysjärjestelmänä, on seinään asennettava sisäyksikkö, jossa on integroitu 9 kW:n lisälämmitin, houkutteleva vaihtoehto. Ilman sähköistä lisälämmitintä toimitettava malli on paras vaihtoehto yhdistettäväksi olemassa olevaan lämmitysjärjestelmään esim. öljykattilaan. Lämpöpumppu ja olemassa oleva lämmitysjärjestelmä luovat yhdessä tehokkaan hybridijärjestelmän, joka on hyvä ratkaisu remonttikohteisiin.

Lämminvesivaraajalla: Lattialle asennettava sisäyksikkö on varustettu 190 litran RST lämminvesivaraajalla sekä 9 kW:n tai 15 kW:n sähköisellä lisälämmittimellä, jotka tekevät siitä parhaan mahdollisen ratkaisun uudisrakennuksiin. A-luokitellun lämminvesivaraajan lämpöhäviö on poikkeuksellisen alhainen (alle 1,4 kWh päivässä), mikä takaa järjestelmän ensiluokkaisen energiatehokkuuden.

Ilmalämpöpumpun tilaus

Tilaa ilmalämpöpumppu itsellesi tällä lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Ilmalämpöpumpun malli
Ulkoyksikön teline
Seinämateriaali
Maksutapa

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

1.1.44