Tuulivoimaa kuvaavia ikoneita viherällä taustalla.

Arvonnan säännöt

Tervetuloa tutustumaan KSS Energian järjestämän arvonnan sääntöihin.

Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on KSS Energia Oy, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola, www.kssenergia.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 18.7.2024 ja päättyy 26.7.2024. Pääpalkinnon voittaja arvotaan osallistumisajan päätyttyä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti 27.7.2024 päivän aikana.

Osallistuminen arvontaan

Voit osallistua arvontaan Instagramissa @aleksandralaurila-tilin julkaisun ohjeiden mukaisesti 26.7.2024 mennessä. Osallistuminen ei sido sinua mihinkään. Meta (Instagram, Facebook) eivät ole mukana arvonnassa millään tavalla.

Palkinnot

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi pakettihinnoiteltu IISI XS -sähkösopimus vuoden ajaksi hintaan 0 €/kk. Palkinnon arvo 203,88 € on laskettu KSS IISI XS -sähkösopimuksen 6/2024 voimassa olevan hinnan mukaisesti (12 x 16,99 €/kk). Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. IISI XS -sähkösopimuksen kuukausikulutusraja on 125 kWh (1500 kWh/12 kk).

KSS IISI XS on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja se on irtisanottavissa 14 vrk irtisanomisajalla. Arvottava sähkösopimus kattaa pelkästään sähköenergian osuuden, jakeluverkonhaltija laskuttaa sähkön siirron ja sähköveron.

Palkinnon lunastus edellyttää voittajalta sähkösopimuksen tekoa, jotta KSS Energia voi toimittaa sähköt voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Huoneiston on oltava kerrostaloasunto, joka sijaitsee Suomessa. Mikäli kulutus ylittää paketille määritellyn kuukausikulutusrajan (125 kWh/kk), asiakas vastaa itse ylimenevistä kustannuksista.

Kuukausikulutusrajan Ylimenevä osuus tasauslaskutetaan KSS Energian KSS Perus -tuotehinnaston mukaisesti. Paketille määritellyn kulutuksen ylimenevän osuuden laskutus ja esimerkkilaskelmat:https://www.kssenergia.fi/kotiin/kssiisi/laskukaavat

Voittaja voi siirtää palkinnon toiselle henkilölle, kenen tulee täyttää säännöissä esitetty osallistumiskelpoisuus ja ehdot. Voiton lunastajan tulee hyväksyä KSS Energian sopimusehdot. Tilaajan luottotiedot tarkistetaan ja maksuhäiriömerkintä voi vaikuttaa sopimuksen tekemiseen. Palkinnon mukainen vuosi lasketaan sopimuksen voimaantulo ajankohdasta alkaen. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, muuhun tuotteeseen tai palveluun. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkinnon lakisääteisen arpajaisveron.

Palkintojen luovutus

Pääpalkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden halutessamme julkaista voittajan nimen KSS Energian sosiaalisen median kanavilla sekä nettisivuilla. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta 7 vrk sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Palkinto on lunastettava KSS Energialta viimeistään 31.10.2024.

Tietosuoja

KSS Energian tietosuojaan liittyvistä käytännöistä voit lukea verkkosivuilta osoitteessa: https://kssenergia.fi/rekisteriseloste.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää ks. KSS IISI Laskukaavat - KSS Energia Oy. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

1.1.47