Kaksi nuorta tyttöä ovat ulkona kerrostaloalueen pihalla aurinkogon paistaessa taustalla. He ottavat yhteiskuvaa matkapuhelimella ja molemmat näyttävät sormilla käsimerkkejä ja ilmeilevät iloisesti. Vaaleahiuksisella tytöllä on keltainen huppari ja sininen farkkutakki ja tummahiuksisella tytöllä on vihreä takki ja musta reppu selässä.

KSS IISI

KSS IISI on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Valitse kulutukseesi sopiva paketti ja tiedät aina mitä sähköstä maksat!

  • Toistaiseksi voimassa oleva
  • Kuukausihinnoiteltu
  • Tiedät aina mitä maksat

Miksi KSS IISI?

KSS IISI sopii sinulle, joka arvostat helppoutta elämässäsi. KSS IISI on saatavilla neljänä eri kokoisena pakettina. Pakettien joukosta löytyy varmasti sopiva muun muassa opiskelijalle. Muuttajalle KSS IISI on myös helppo valinta, kun muutto uuteen kotiin on ajankohtaista.

Valitsemalla kulutukseesi sopivan paketin maksat joka kuukausi sähköstä saman verran. Tiedät siis aina mitä sähköstä maksat! KSS IISI on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus ja se on irtisanottavissa 14 vrk irtisanomisajalla.

KSS IISI -sähkösopimus kattaa sähköenergian osuuden, jakeluverkonhaltijasi laskuttaa sähkön siirrosta ja sähköveron.

Kaksi naista istuvat vaalealla sohvalla tilassa, jossa on vaaleat seinät ja kirjahylly täynnä kirjoja. Pöydällä ja tuoleilla on tavaraa ja lattialla on kirjava tyyny. Huoneessa on myös kirjava kukallinen nojatuli. Valkopaitainen nainen lukee keltakantista kirjaa ja punapaitainen nainen katsoo kannettavaa tietokonetta.

KSS IISI paketille määritellyn kulutuksen ylimenevän osuuden laskutus ja esimerkkilaskelmat

Kulutuksen ylittäessä kuukauden aikana tuotteelle määritellyn vuosikulutuksen jaettuna 12 kuukaudella (esim. KSS IISI S paketissa 3000 kWh/12), tasauslaskutetaan ylimenevä osuus KSS Energian julkisen KSS Perus -tuotehinnaston yleisenergian hinnan mukaisesti. Pakettikohtaiset laskentaesimerkit ja esimerkkilaskelmat KSS IISI -sähkösopimuksen laskutuksesta vajaan kuukauden osalta löydät alla olevan linkin kautta.

Katso esimerkkilaskelmat täältä.

Perhe retkeilee ulkona syksyisessä maastossa. Puissa ei ole enää lehtiä. Vaalea hiuksinen nainen pitelee sylissään sinipukuista lasta. Taustalla mies pitelee olkapäillään vaaleanpuna pukuista lasta.

Tutustu muihin sähkösopimusvaihtoehtoihin

KSS Energian sähkösopimusvaihtoehdoista löydät sähkösopimuksen jokaiseen kotiin. Asuitpa sitten kerrostalossa, pari- tai rivitalossa tai omakotitalossa, on meillä aina sopiva vaihtoehto juuri sinun kotiisi.

Tutustu sähkösopimuksiin

Muutakin® -mobiilisovellus mukavoittaa energia-arkea

Se auttaa säästämään energiakustannuksissa tarjoamalla sähkönkulutustiedot ja havainnollistamalla käyttövaikutuksia ymmärrettävästi.

Lue lisää

Valtakunnallisessa Sähkökin on makuasia -kampanjassa voit selvittää oman sähkötyyppisi!

KSS IISI on esimerkiksi näiden sähkötyyppien makuun: vihdoinkin omillaan, syntynyt sitoutumaan ja elämänmuutoksesta eheytyvä.

Aloita testi
1.1.42