Iloiset mies ja nainen istuvat kalliolle tehdyn nuotin ääressä vaalean viltin alla lähekkäin. He katsovat matkapuhelinta ja hymyilevät. Taustalla näkyy vettä ja puita.  Etualalla on vihreä reppu ja muutama halko. Naisella on ruutupaita ja miehellä on tumma paita päällä.

KSS Onni

KSS Onni on määräaikainen sähkösopimus, jossa hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. 

  • Määräaikainen 12 kk tai 24 kk
  • Hinta ei muutu sopimusaikana
  • 100 % hiilineutraali

Miksi KSS Onni? 

KSS Onni on määräaikainen sähkösopimus, joka on 100 % hiilineutraali. Voit tehdä sähkösopimuksen vuodeksi tai kahdeksi. Sopimuskauden aikana sähkösopimuksen hinta ei muutu. Sähkösopimuksen tilaaminen on helppoa ja se vie aikaa vain muutaman minuutin! 

Perhe retkeilee ulkona syksyisessä maastossa. Puissa ei ole enää lehtiä. Vaalea hiuksinen nainen pitelee sylissään sinipukuista lasta. Taustalla mies pitelee olkapäillään vaaleanpuna pukuista lasta.

Tutustu muihin sähkösopimusvaihtoehtoihin

KSS Energian sähkösopimusvaihtoehdoista löydät sähkösopimuksen jokaiseen kotiin. Asuitpa sitten kerrostalossa, pari- tai rivitalossa tai omakotitalossa, on meillä aina sopiva vaihtoehto juuri sinun kotiisi.

Tutustu sähkösopimuksiin

Muutakin® -mobiilisovellus mukavoittaa energia-arkea

Se auttaa säästämään energiakustannuksissa tarjoamalla sähkönkulutustiedot ja havainnollistamalla käyttövaikutuksia ymmärrettävästi.

Lue lisää

Valtakunnallisessa Sähkökin on makuasia -kampanjassa voit selvittää oman sähkötyyppisi!

KSS Onni on esimerkiksi näiden sähkötyyppien makuun: vihdoinkin omillaan, syntynyt sitoutumaan, maksiperhe Melkoinen, vegevirralla käyvä, loma-asuja, elämänmuutoksesta eheytyvä, uuskuvioista nauttiva ja vihdoinkin kaksin.

Aloita testi
1.1.44