Pariskunta katsoo talviseen metsään ja pitävät toisiaan syleilyssä. Metsässä on lunta ja puut ova lehdettömät. Miehellä on siniharmaa pipo, jossa sininen tupsu ja valkoinen villapaita sekä siniset farkut. Tummahiuksisella naisella on tummansininen pipoja ja kaunis sininen kuvioitu villapaita ja vaaleansiniset farkut.

KSS Talvitakuu

Kiinteähintainen vai pörssisähkö? Tämä pulma on nyt ratkaistu – valitse molemmat!

  • Toistaiseksi voimassa oleva
  • Kiinteä hinta talven ajan
  • Pörssisähköä kesällä

Miksi KSS Talvitakuu?

KSS Talvitakuu sähkösopimuksessa saat talvikuukausille kiinteän sopimushinnan ja kesällä maksat sähköstä markkinahinnan mukaisen tuntihinnan. Näin pääset hyödyntämään markkinahintaista sähköä turvallisesti. Erinomainen ratkaisu esimerkiksi sähkölämmittäjälle.

Kiinteä hinta 1.10-31.3.

KSS Talvitakuu sähkösopimuksessa kiinteä hinta ajalla 1.10-31.3 perustuu KSS Talvitakuu -arvoon ja siihen lisättävään KSS Energian marginaaliin (snt/kWh) sekä kiinteään perusmaksuun (€/kk).  KSS Talvitakuu -arvo julkaistaan aina 15.9. tai sitä edeltävänä arkipäivänä.

  • KSS Talvitakuu -arvo määritetään seuraavan kaavan mukaisesti:
    (ENOQ4-yy + SYHELQ4-yy + ENOQ1-yy + SYHELQ1-yy) / 2 + käsittelykulu 0,50 snt/kWh. Kaavassa ENOQx-yy on hinnoitteluhetkeä lähimpänä olevien Q4 ja Q1 ajanjaksojen Nasdaq kvartaalijohdannaisen päätöshinta (closing price) ja SYHELQx-yy on Nasdaq  aluehintaerotuotteen kvartaalijohdannaisen päätöshinta (closing price). Oheiset arvot viideltä viimeiseltä kaupankäyntipäivältä löytyvät osoitteesta täältä. KSS Talvitakuu -arvo seuraa sähköjohdannaispörssi NASDAQ OMX Commoditiesin noteeraamaa Suomessa sovellettavaa sähköenergian markkinahintaa.

Pörssisähkön hinta 1.4.-30.9.

KSS Talvitakuu sähkösopimuksessa hinta perustuu ajalla 1.4.-30.9. Nord Poolin Suomen hinta-alueen tuntihintaan ja siihen lisättävään KSS Energian marginaaliin (snt/kWh) sekä kiinteään perusmaksuun (€/kk).

  • Nord Poolin tuntihinnat löytyvät täältä. Huomioithan, että Nord Poolin aikavyöhyke on CET eli Keski-Euroopan aika, joka on tunnin jäljessä Suomen aikaa. Hinnat ilmoitetaan Nord Poolin sivuilla ilman arvonlisäveroa. 

Myyjä varaa oikeuden marginaalin tarkistukseen. Marginaalin muutoksesta ilmoitetaan asiakkaalle vähintään kuukautta ennen uuden marginaalin voimaantuloa. 

Perhe retkeilee ulkona syksyisessä maastossa. Puissa ei ole enää lehtiä. Vaalea hiuksinen nainen pitelee sylissään sinipukuista lasta. Taustalla mies pitelee olkapäillään vaaleanpuna pukuista lasta.

Tutustu muihin sähkösopimusvaihtoehtoihin

KSS Energian sähkösopimusvaihtoehdoista löydät sähkösopimuksen jokaiseen kotiin. Asuitpa sitten kerrostalossa, pari- tai rivitalossa tai omakotitalossa, on meillä aina sopiva vaihtoehto juuri sinun kotiisi.

Tutustu sähkösopimuksiin
1.1.16 Mon, 27 Nov 2023 10:31:34 GMT