Muutakin® × Synergi

- älykkäin tapa käyttää sähköä!

app store buttonplay store button

Muutakin® -sovelluksen lisänä kaikille KSS Energian asiakkaille on nyt tarjolla myös Synergi-sovellus!

Synergi-sovellus automatisoi sähkönkulutuksen vuorokauden edullisimmille tunneille, ja helpottaa näin sähkölaskujesi pienentämistä sekä antaa sinulle mielenrauhaa - ilman päänvaivaa ja sähkön hintojen manuaalista seuraamista.

Lataa Muutakin® -sovellus nyt ja ota Synergi käyttöösi!

Kenelle Synergi sopii?

Synergi sopii asiakkaille, joilla on pörssisähkösopimus tai käyttövaikutuksellinen sähkösopimus esim. KSS Valinta, KSS Fiksuvalinta, KSS Vapaus tai KSS Tunti, sekä sähköauto, ilmalämpöpumppu tai aurinkopaneeleita (aurinkopaneeleita koskeva ominaisuus on tulossa pian). Palvelu on erinomainen valinta kotitalouksille, jotka haluavat optimoida sähkönkulutustaan automaattisesti vuorokauden edullisimmille tunneille.

Useita älyominaisuuksia eri laitteille

Kuvassa näkyy valkoinen tummalasinen sähköauto latauksessa sekä valkoinen sähköautojen latauslaite, johon latausjohto yhdistyy. Kuvan taustalla näkyy vihreää valoa ja etuosassa on vihreitä valojuovia.

Älylataus

Yhdistä sähköautosi sovellukseen ja säästä jopa 50 % latauskustannuksissasi. Synergi käyttää automaattisesti vuorokauden edullisimpia aikoja sähköautosi lataamiseen ja auttaa sinua näin säästämään rahaa ja autoilemaan vastuullisemmin.

Sinipaitainen isä ja oranssipaitainen lapsi leikkivät kodin puisella lattialla. Leikki-ikäinen lapsi puristaa käsillä nauravan isän kasvoja. Kuvan edustalla näkyy viherkasvin lehtiä.

Älylämmitys

Yhdistä lämmitys- ja viilennyslaitteesi sovellukseen ja säästä jopa 20 % lämmityksen sähkökustannuksissa. Sovellus optimoi sähkönkulutustasi säätämällä automaattisesti asuntosi sisälämpötilaa hyödyntäen pörssisähkön edullisimpia tunteja.

Ilta-aurinko heijastuu punatiilisen talon punaisella tiilikatolla olevista aurinkopaneeleista. Talon katossa on tumma kattoikkuna ja talossa on valkoiset ikkunapielet. Taustalla näkyy auringon punaiseksi värjäämä taivas ja toinen tumman värinen talo.

Aurinkolataus

Yhdistä aurinkovoimalasi invertteri sovellukseen ja hyödynnä älykkäämmin tuottamaasi aurinkoenergiaa. Voit hyödyntää tuottamasi aurinkoenergian sähköautosi lataamiseen. Hyödynnä sovelluksessa aurinkotuotannon monitorointia seurataksesi ja ymmärtääksesi aurinkopaneeliesi tuotantoa paremmin.

KSS Energian sähkösopimusasiakkaille Synergin Premium -tilaus vain 3,99 €/kk - ja ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi!

Maksullisella Synergin Premium-tilauksella voit yhdistää sovellukseen kodin älykkäitä sähkölaitteita ja käyttää kaikkia sovelluksen älyominaisuuksia, kuten Älylatausta, Älylämmitystä ja pian myös Aurinkolatausta. Tilaukseen sisältyy Synergin asiakastuki Whatsappilla ja sähköpostin välityksellä. Yhteystiedot löytyvät Synergin sovelluksesta.

Kaikki älyominaisuudet, jotka Synergi julkaisee tulevaisuudessa, kuuluvat luonnollisesti myös tähän Premium -tilaukseen. Esimerkiksi tuki sähköautojen aurinkolataukselle on tulossa pian mobiilisovellukseen, sekä uusia laiteintegraatioita kehitetään jatkuvasti.

Synergin Premium-tilaus on KSS Energian asiakkaille vain 3,99 €/kk (norm. hinta 4,99 €/kk) ja ensimmäisen kuukauden kokeilujakso on ilmainen! Premium-palvelun laskuttaa Synergi.

Miten se toimii?

1. Lataa Synergi- sovellus ja yhdistä laitteesi

Löydät sovelluksen helposti Muutakin® -sovelluksen kautta.

Ladattuasi sovelluksen valitse sovelluksessa KSS Energia sähkönmyyjäyhtiöksesi tarjoushinnan aktivoitumiseksi ja valitse tilaustyypiksi Premium. Et tarvitse lisälaitteita sovelluksen käyttöön.

2 .Valitse sinulle sopivat asetukset ja preferenssit

Käytä ja mukauta haluamiasi älyominaisuuksia. Aseta mieltymyksesi lämmitys- ja viilennyslaitteiden lämpötiloille, auton latauksen ajastukselle ja muille laitteille. Voit tarkistaa tuetut sähköautot täältä, lämmitys- ja viilennyslaitteet täältä ja aurinkopaneelit täältä (tulossa pian).

3. Nauti säästöistä ja huolettomuudesta!

Synergin avulla voit olla huoletta ja nauttia säästöistä, kun Synergi optimoi automaattisesti laitteidesi sähkönkulutuksen ajoille, kun sähkö on edullisinta.

Ota Synergi käyttöösi Muutakin® -sovelluksessa

Lataa itsellesi Muutakin® -mobiilisovellus ja ota sen kautta Synergi -palvelu käyttöösi. Voit helposti siirtyä tilaamaan Synergin Premiumin ja hyödyntää ensimmäisen ilmaisen kuukauden.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

1.1.47