Arvonnan säännöt

Tervetuloa tutustumaan KSS Energian järjestämän arvonnan sääntöihin.

Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on KSS Energia Oy, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola, www.kssenergia.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 2.2.2024 ja päättyy KooKoon ottelukauden 2023-2024 viimeisen kotiottelun päättymisen ajankohtaan. Arvontaan osallistuvat ne KSS Energian Muutakin-sovelluksen lataajat, jotka lataavat sovelluksen kampanja-aikana pelattavien KooKoon kotiotteluiden aikana ja pitävät sovelluksen vähintään pelikauden 2023-2024 loppuun saakka. Palkinnon voittaja arvotaan kampanja-ajan päätyttyä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Osallistuminen arvontaan

Voit osallistua arvontaan lataamalla KSS Energian Muutakin® sovelluksen kampanja-ajan sisällä olevan KooKoon kotiottelun aikana ja jättämällä yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Arvontaan osallistuvat ne KSS Energian Muutakin-sovelluksen lataajat, jotka lataavat sovelluksen kampanja-aikana pelattavien KooKoon kotiotteluiden aikana ja pitävät sovelluksen vähintään pelikauden 2023-2024 loppuun saakka.

Arvontaan osallistumalla annat KSS Energialle luvan tallentaa ja käsitellä henkilötietojasi. Palkinnoista on kerrottu tarkemmin kohdassa palkinto. Osallistumiskertojen määrä on rajoitettu yhteen kertaan per osallistuja.

Palkinto

Kaikkien täysi-ikäisten yhteystiedot täyttäneiden kesken arvontaan 200 € arvoinen KooKoon lahjakortti. Lahjakortin voi käyttää valitusti KooKoon myymiin tuotteisiin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen lakisääteisen arpajaisveron.

Palkintojen luovutus

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden halutessamme julkaista voittajan nimen KSS Energian sosiaalisen median kanavilla sekä nettisivuilla. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Markkinointilupa

Arvontaan osallistuessa voit jättää vapaaehtoisen markkinointiluvan. KSS Energian tietosuojaan liittyvistä käytännöistä voit lukea nettisivuilta osoitteessa: https://kssenergia.fi/rekisteriseloste.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

1.1.31