Nuori makaa sängyllä valkoisen sänkypeiton päällä ja katsoo kannettavaa tietokonetta kuulokkeet korvilla. Seinällä on oranssi hylly, jossa laatikko sisällä ja sängyn vieressä on yöpöytä, jossa lamppu ja muuta pientä tavaraa.

Maakaasu on monikäyttöenergiaa

Meiltä saat sopivat maakaasutuotteet niin kotiisi, yrityksellesi kuin taloyhtiöillesi.

Tutustu maakaasutuotteisiin

Maakaasu on varma ja turvallinen valinta

Maakaasu sopii sähkön, lämmön ja prosessienergian tuottamiseen, kotitalouksiin sekä ajoneuvojen polttoaineeksi. Maakaasu toimitusvarma, eikä se tarvitse polttoainevarastoa, koska sitä tulee putkesta aina tarvittava määrä. Se on myös erittäin tehokas esimerkiksi kodin lämmityksessä.

Tarjoamme maakaasua Kouvolan, Kuusankosken, Korian, Myllykosken, Keltakankaan ja Inkeroisten alueille.

Kuvassa on harmaa keltainen kaivinkone vasten sinistä taivasta, jossa on valkoisia pilvenhattaroita. Kaivinkoneen kauha kurottaa ylöspäin.

Meneillään olevat hankkeet löydät hankekartasta

Ylläpidämme ja parannamme infraverkkojemme toimitusvarmuutta investoinneilla ja kunnossapidolla. Hankekartasta voit nähdä työn alla ja suunnitteilla olevat investointi- ja kunnossapitohankkeet sähkö-, kaukolämpö- ja maakaasuverkon osalta.

Siirry hankekarttaan
Vaaleahiuksinen nainen istuu toimistohuoneessa mustassa toimistotuolissa ja katsoo pois työpisteestä hymyillen. Hänen edessään on musta kirjoitusalusta, näppäimistö ja musta näyttö. Naisella on päällä musta paita ja musta tyylikäs jakku ja kädessä rannekello. Taustalla näkyy ikkuna, josta siintää puita. Seinällä on sininen seinäkalenteri.

Pyydä tarjous maakaasuliittymästä

Voit jättää tarjouspyynnön uudesta maakaasuliittymästä lomakkeella.

Maakaasua varten sinulla tulisi olla vesikiertoisen lämmitysjärjestelmä ja savuhormiin tulisi asentaa metallinen sisäpiippu. LVI-asennusliikkeesi huolehtii polttimen vaihdosta ja asennustöistä.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen
Kuvassa on kaksi kaasupoltinta, joissa näkyy sinertävät liekit. Kuva on tumma ja liekit erottuvat selkeästi kuvassa ja heijastuvat myös alapuolelle.

Maakaasuverkon häiriökartta

Katso maakaasun jakelukeskeytykset kartalla.

Häiriökarttaan

Vikailmoitukset 24/7

Vikailmoitukset 24/7

Jätä ilmoitus kaukolämpö- tai maakaasuverkon viasta tai kunnostustarpeesta helposti vikailmoituslomakkeella. Kiireelliset vikailmoitukset numeroon +358 5 885 1801.

Tee vikailmoitus

Usein kysyttyä maakaasusta

Yhteystiedot

ASIAKASPALVELU
Sähköön-, maakaasuun ja kaukolämpöön ja kiireellisiin muuttoihin liittyvissä sopimusasioissa ma-pe klo 8-18.
05 885 1830

LASKUTUS
Laskun sisältöön, maksujärjestelyihin ja perintään liittyvissä asioissa Lowell Oy ma-pe 8-20 ja la 10-15.
02 2700 139

UUDET LIITTYMÄT JA TEKNINEN NEUVONTA
Avoinna ma-pe klo 8-16 välisenä aikana.
05 885 111

VIKAILMOITUS 24 h
05 885 1801

1.1.42