Kuvassa on kaksi kaasupoltinta, joissa näkyy sinertävät liekit. Kuva on tumma ja liekit erottuvat selkeästi kuvassa ja heijastuvat myös alapuolelle.

Maakaasusopimuksen tilauslomake

Tällä sivulla voit tilata kiinteistöösi kauttamme maakaasusopimuksen. Maakaasusopimuksen tekeminen edellyttää, että kiinteistössäsi on maakaasuliittymä. Maakaasuhinnastoihin pääset tutustumaan sivustomme Hinnastot-osiossa.

Tee maakaasusopimus

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Maakaasusopimus

Valittu tuote

Biokaasu on lisäpalvelu, jonka hinnan tuotteellesi näet hinnastosta.

Tilaajan tiedot

Käyttöpaikan tiedot

Varhaisin alkamisajankohta voi olla viiden päivän kuluttua sopimuksen lähettämisestä, kun kyseessä on muutto ja 16 päivän kuluttua, kun kyseessä on uusi asiakas. Jos olet muuttamassa ja tarvitset sopimuksen aikaisemmin kuin viiden päivän kuluttua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (05) 885 1830.

Sopimustilanne

Laskutustiedot

Laskutusosoite

Laskun toimitustapa

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

1.1.47