Arvonnan säännöt

Tervetuloa tutustumaan KSS Energian kesän 2023 Millainen sähkötyyppi olet -kyselyn arvonnan sääntöihin. Palkintona on upouusi sähköpyörä (4 000 €).

Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on KSS Energia Oy, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola, www.kssenergia.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 06.06.2023 ja päättyy 07.08.2023. Pääpalkinnon voittaja arvotaan kampanja-ajan päätyttyä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Osallistuminen arvontaan

Voit osallistua arvontaan vastaamalla KSS Energian Millainen sähkötyyppi olet -kyselyyn kampanjasivulla ja jättämällä sen yhteydessä yhteystiedot.

Palkinnot

Kaikkien kyselyn täyttäneiden kesken arvotaan yksi pääpalkinto. Pääpalkinto on KSS Energian toimittama, voittajan valitsema sähköpolkupyörä kuntokauppa.fi -valikoimasta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkinnon lakisääteisen arpajaisveron.

Palkintojen luovutus

Pääpalkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden halutessamme julkaista voittajan nimen KSS Energian sosiaalisen median kanavilla sekä nettisivuilla. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Markkinointilupa

KSS Energian tietosuojaan liittyvistä käytännöistä voit lukea nettisivuilta osoitteessa: kssenergia.fi/rekisteriseloste. Osallistuja voi antaa myös vapaaehtoisen markkinointiluvan kyselyn yhteydessä.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

1.1.47