Perhe Kesanto

KSS Energian valtakunnallisen Sähkökin on makuasia -kampanjan mainoksissa seikkailee kuvitteellinen Kesannon perhe.

Katso kaikki videot

Vantaalainen Kesannon perhe on ostanut ympäri vuoden asuttavan maatilan Iitistä. Muutto siintää kuukauden päässä. Muutamia perusasioita, kuten uuden kodin muuttopalvelut, sähkösopimus sekä tietysti paikallisen nimekkään pizzerian tsekkaaminen ovat olleet vielä To Do -listalla.

Tutustu videoihin ja hahmoesittelyihin!

Perhe Kesanto

Isä: Kalle ”Kassu” Kesanto, 45

Ison konepajayhtiön myyntimies, joka sahaa työmatkaansa Kouvolassa sijaitsevan toimipisteen ja pääkaupunkiseudulla vielä toistaiseksi olevan kodin välillä. On seuramies, joka nostattaa tunnelmaa tilanteessa kuin tilanteessa. Innostuu ja kokeilee mielellään uutta. Toiminnan ihmisenä haluaa asioiden hoituvan suoraviivaisesti – heti.

Äiti: Minttu Kesanto, 43

Pitää tämän perheen langat käsissään. Ja pideltävää riittää! Työskentelee esihenkilötehtävässä tietohallinnon alalla ja nauttii etätyön suositusta combosta: jakkupuvusta & verkkareista. Työpäivän jälkeen Teamsit vaihtuvat puutarha-aiheisiin oppaisiin, sillä uudessa kodissa on mitä myllätä. Energiahankinnoissa on perheen järjen ääni.

Tytär: Emma Kesanto, 17

Katselee jo itsenäistä elämää. Kaliforniassa vietetty vaihto-oppilasvuosi avasi tien uudenlaiseen toimintamalliin eli ”minun valintoihini”. Haastaa ja kyseenalaistaa ikätovereiden tavoin vanhempiensa ja muiden aikuisten valinnat töksäyttelevillä kysymyksillään. On salaa – luonnollisesti – innoissaan edessä olevasta muutosta maalle.

Poika: Aapeli Kesanto, 11

Perheen kuopus viihtyy yhtä lailla tubettajien kuin tietokirjojen parissa. Eikä muuten kerää knoppitietoa vain itsensä iloksi. Avaruus, energia, urheilutilastot. You name it! Luonteeltaan vekkulimainen kujeilija, joka yllättää fiksuudellaan. Tätinsä mukaan tämä tuleva energianero ratkaisee vielä yhden jos toisenkin maailmankaikkeuden arvoituksista.

Kummitäti: Aina Kesanto, 30

Suvun punahuulinen maailmankansalainen, joka tunnetaan suorasta puheestaan. Ei kuitenkaan matkusta maailman ympäri 80 päivässä, sillä vapaus ja ilman sitoumuksia eläminen ovat parasta, mitä elämä voi tarjota. Luonteeltaan henkeen ja vereen cityihminen, jonka värikynillä maustettuja matkatarinoita janoavat kuultavakseen myös veljenlapset.

Wattipizzaa maistamassa

Isä ja poika Kesanto pohtivat pizza- ja sähkösopparivalintoja, onhan sähkökin makuasia!

Katso video

Testaa millainen sähkötyyppi olet

Testaa millainen sähkötyyppi olet

Sähkösopimuksen hankinta on saanut uutta makua: tullut töpselistä suoraan tajuntaan. Tee leikkimielinen testi ja löydä tyypillesi sopivaa virtaa!

Aloita testi

Kummitädin vinkit

Pizzaa, elämää ja sähkösopimuksia.

Katso video
1.1.44