Muutakin®

-sovellus on uusi, fiksu energia-apuri jokaisen taskuun!

app store buttonplay store button
  • Seuraa pörssisähkön hintoja ja omaa sähkönkäyttöäsi
  • Hyödynnä etuohjelman tarjoukset
  • Ota käyttöösi kattavat ja muokattavat muuttajan työlistat
  • Kutsu perheesi ja ystäväsi mukaan muuton suunnitteluun ja toteuttamiseen
  • Tee sähkösopimus helposti

Muutakin® -mobiilisovellus mukavoittaa energia-arkea

Se auttaa säästämään energiakustannuksissa tarjoamalla sähkönkulutustiedot ja havainnollistamalla käyttövaikutuksia ymmärrettävästi – näet, millainen sähkösopimus juuri sinulle sopisi. Sovellus tarjoaa myös jatkuvasti laajentuvan muuttamiseen, älykkääseen asumiseen tai vapaa-aikaan liittyvän etujen valikoiman. Lataa App Storesta tai Play Kaupasta!

Muutakin® -hyödylliset ominaisuudet aina taskussasi!

Seuraa sähkönkäyttöäsi ja käyttövaikutustasi

Sähkönkäytön seurannan avulla voit oppia omista sähkötottumuksistasi sekä samalla näet miten pörssisähkön hinta käyttäytyy. Pystyt myös arvioimaan kuinka paljon erilaiset tavat, kuten saunominen, ruoanlaitto tai lämmityksen ohjaaminen vaikuttavat sähkönkulutukseesi.

Käyttövaikutuksen seuranta auttaa sinua vaikuttamaan omalta osaltasi siihen, kuinka koko sähkönmarkkinan hinta muodostuu: mitä enemmän koko maassa käyttö kohdistuu samoihin ajankohtiin, sitä kalliimpaa sähkö keskimäärin on. Lisäksi, jos sinulla on käytössäsi pörssisähkö- tai kulutusvaikutussopimus, voit kohdentaa käyttösi niihin aikoihin, jolloin sinun on edullisempaa käyttää sähköä. Jos sinulla on käytössäsi erilaisia älykotiominaisuuksia, joiden avulla voit ohjata laitteiden sähkönkäytön aikataulua, pystyt vaikuttamaan tähän vielä tehokkaammin.

Muuttajan hyödylliset työkalut

Muutakin® -sovellus auttaa suunnittelemaan muuton ja sen toteutuksen ja jakamaan vastuun muiden muuttoon osallistuvien kanssa. Saat käyttöösi muuttajan työlistat, jotka auttavat muuttamaan myös asuntotyypistä toiseen. Löydät ohjaukset ulkoisiin palveluihin, kuten postiin ja sovelluksessa oleviin muuttajan etuihin. Pääset myös helposti tekemään sähkösopimuksen uuteen kotiisi.

Hyödynnä etuohjelman tarjoukset

Muutakin®-sovelluksen etuohjelma on suunniteltu tukemaan sinua mahdollisimman laajasti erilaisten asumisen palveluiden osalta. Yhteistyökumppanimme tarjoavat sovellukselle erityisiä etuja, jotka kohdistuvat muuttoon tai muuhun arkeen. Etuohjelma laajenee jatkuvasti ja mitä enemmän etuja käytetään, sitä enemmän ja parempia etuja saamme käyttöösi sovelluksen kautta.

Muutakin® -mobiilisovellus

  • tekee muuttamisesta stressitöntä ja asumisesta huoletonta

  • tukee arjen valinnoissa

  • tuo säästöjä asumiseen ja arkeen liittyvissä palveluissa

  • auttaa asumaan energiatehokkaasti

Ota Muutakin® somekanavat seurantaan!

Järjestämme vuoden mittaan monenlaisia kampanjoita käyttäjien palautteiden kysymiseksi sekä uusien käyttäjien tavoittamiseksi. Julkaisemme niistä tietoa Muutakin® sovelluksen omilla somekanavilla.

Usein kysytyt kysymykset

Tietosuojaseloste

Tutustu Muutakin® -sovelluksen tietosuojaselosteeseen tästä.

Tietojen poistaminen

Jos haluat poistaa tietosi Muutakin® -sovelluksesta, toimi näin.

Käyttöehdot

Muutakin® -palvelun käyttöehdot näet täältä.

1.1.47