Muutakin-mobiilisovelluksen avainnäkymät

Arvonnan säännöt

Tältä sivulta löydät arvonnan säännöt KSS Energian Muutakin®-sovelluksen 8.11.2023-31.1.2024 käynnissä olevaan kampanjaan.

Arvonnan säännöt

Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on KSS Energia Oy, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola, www.kssenergia.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Arvonnalla tarkoitetaan tässä yhteydessä kylpylälahjakortin arvontaa.

Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

Kampanja-aika ja osallistuminen arvontaan

Kampanja-aika alkaa 8.11.2023 ja päättyy 31.1.2024. Kampanja koostuu kahdesta osasta:

Osa 1: Kaikille Muutakin®-sovelluksen 8.11.–31.12.2023 ladanneille ja puhelinnumeronsa sovelluksen Omat tietoni -kohtaan täyttäneille toimitamme Ärräkoodin, jolla voi ilostuttaa arkeaan kahvin ja leivonnaisen kera.

Osa 2: Lisäksi arvomme 31.1.2024 sovelluksen ladanneiden ja sitä käyttävien kesken yhden 500 euron arvoisen Holiday Club -kylpylälahjakortin. Kylpylälahjakortin voittaja arvotaan kampanja-ajan päätyttyä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti viikolla 6.

Palkinnot

Osa 1: Tekstiviestitse saapuva Ärräkoodi, jolla kampanjaan osallistunut voi lunastaa valitsemaltaan R-kioskilta ilmaisen pienen kahvin tai teen sekä leivonnaisen.

Osa 2: Arvontapalkintona on yksi 500 euron arvoinen Holiday Club -kylpylälahjakortti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkinnon lakisääteisen arpajaisveron.

Palkintojen luovutus

Osa 1: Ärräkoodin tilannut Muutakin®-sovelluksen käyttäjä saa koodin tekstiviestitse noin viikon kuluessa puhelinnumeronsa jättämisestä. Yksi Ärräkoodi oikeuttaa ilmaiseen pieneen kahviin tai teehen sekä leivonnaiseen R-kioskilla.

Osa 2: Kylpylälahjakortin voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden halutessamme julkaista voittajien nimet KSS Energian sosiaalisen median kanavilla sekä nettisivuilla. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

1.1.47