Tummahiuksinen hymyilevä nainen istuu harmaan kannettavan tietokoneen ääressä ulkona. Naisella on päällä valkoinen kauluspaita ja ruskea nahkatakki. Taustalla näkyy vaaleanpunainen kerrostalo.

Sähkösopimuksen peruuttaminen

Tältä sivulta löydät sähkösopimuksen peruuttamiseen liittyvää tietoa sekä lomakkeen, jolla voit peruuttaa tekemäsi sopimuksen peruuttamisajan puitteissa.

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi sähkösopimus 14 päivän kuluessa sopimusvahvistuksen päiväyksestä syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen vaikutukset

Kun olemme vastaanottaneet peruuttamisilmoituksesi, niin sopimuksemme raukeaa. Jos olet pyytänyt sähköntoimituksen aloittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, ja olemme aloittaneet sähköntoimituksen, saat laskun toimitetusta sähköstä sopimusvahvistuksen mukaisesti.  

Sopimuksen irtisanominen

Sähkösopimusta ei voi irtisanoa tällä lomakkeella. Jos olet vaihtamassa sähkön myyjää, sinun ei tarvitse irtisanoa nykyistä sähkösopimustasi, uusi sähkönmyyjä hoitaa irtisanomisen puolestasi. Poikkeuksena muuttotilanteet. Silloin sinun tulee irtisanoa vanhan kotisi sähkösopimus. Teet sen helposti muuttoilmoituksella KSS Online palvelun kautta kssonline.fi.

Peruuttamislomake

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Voit myös ilmoittaa peruutuksesta kirjeellä postitse osoitteeseen KSS Energia Oy, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola. Kirjeessä tulee olla seuraavat tiedot (etunimi, sukunimi, osoite josta sähkösopimus peruutetaan ja, mikäli saatavilla, puhelinnumeronne, ja sähköpostiosoitteenne).

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

1.1.47