Vihreä paitainen ja tummahiuksinen nainen selaa matkapuhelinta. Hänellä on edessä valkoinen pyöreä pöytä, jossa on avoimena kannettava tietokone sekä vesilasi, vihko ja lasinen vesimuki ja kroisantti.

Sähkösopimuksen peruuttaminen

Tältä sivulta löydät sähkösopimuksen peruuttamiseen liittyvää tietoa sekä lomakkeen, jolla voit peruuttaa tekemäsi sopimuksen peruuttamisajan puitteissa.

Peruuttamisoikeus

Sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi sähkösopimus 14 päivän kuluessa sopimusvahvistuksen päiväyksestä syytä ilmoittamatta.

Peruuttamisen vaikutukset

Kun olemme vastaanottaneet peruuttamisilmoituksesi, niin sopimuksemme raukeaa. Jos olet pyytänyt sähköntoimituksen aloittamista ennen peruuttamisajan päättymistä, ja olemme aloittaneet sähköntoimituksen, saat laskun toimitetusta sähköstä sopimusvahvistuksen mukaisesti.  

Sopimuksen irtisanominen

Sähkösopimusta ei voi irtisanoa tällä lomakkeella. Jos olet vaihtamassa sähkön myyjää, sinun ei tarvitse irtisanoa nykyistä sähkösopimustasi, uusi sähkönmyyjä hoitaa irtisanomisen puolestasi. Poikkeuksena muuttotilanteet. Silloin sinun tulee irtisanoa vanhan kotisi sähkösopimus. Teet sen helposti muuttoilmoituksella KSS Online palvelun kautta kssonline.fi.

Peruuttamislomake

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Voit myös ilmoittaa meille sähkösopimuksen peruuttamisesta kirjeellä. Kirjeestä tulee ilmetä samat tiedot kuin peruuttamislomakkeella. Kirje tulee postittaa osoitteeseen KSS Energia Oy, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

0.0.34 Fri, 26 May 2023 11:03:38 GMT