Ilmakuva Helsingin kaupungista, jossa näkyy eri värisiä kerrostaloja ja autoja sekä katuja. Kadut ova reunustettu vihreälehtisillä puilla ja osa talojen pihalla olevista puista ovat syksyn väreissä. Kuvan keskellä olevan talon seinustalla kasvaa tummanpunaisen värinen villiviini köynnös.

Tarjoamme sähköautojen latausratkaisut taloyhtiöllesi avaimet käteen!

Meiltä taloyhtiösi saa kaiken kerralla, turvallisesti ja toimintavarmasti.

Taloyhtiösi on vain kolmen askeleen päässä sähköautoilun mahdollistamisesta

Kun lähdet toteuttamaan taloyhtiösi sähköautojen latausratkaisua kanssamme, et joudu pyytämään tarjouksia erikseen sähkörakentamiseen ja -asentamiseen tai latauslaitteisiin liittyen. Meiltä taloyhtiösi saa kaiken kerralla avaimet käteen -toimituksena.

Kymenlaakson alueella latauspisteratkaisut toimittaa KSS Energia ja pääkaupunkiseudulla sekä muualla Etelä-Suomessa KSS Energia -konserniin kuuluva Suomen Energia-Urakointi (SEU).

Harmaa asfaltoitu parkkiruutu, jossa valkoinen maalattu sähköautoilun latauspiste, josta lähtee valkoinen latausjohto ylöspäin.

1. Kartoitus

Pääset helposti alkuun selvittämällä valmiudet sähköautojen lataukseen asennettavuuskartoituksella.

Vaaleahiuksinen nainen istuu toimistohuoneessa mustassa toimistotuolissa ja katsoo pois työpisteestä hymyillen. Hänen edessään on musta kirjoitusalusta, näppäimistö ja musta näyttö. Naisella on päällä musta paita ja musta tyylikäs jakku ja kädessä rannekello. Taustalla näkyy ikkuna, josta siintää puita. Seinällä on sininen seinäkalenteri.

2. Sähkösuunnitelma

Sähkösuunnitelmalla voidaan toteuttaa latauspisteratkaisut taloyhtiöösi.

Kuvassa näkyy valkoinen tummalasinen sähköauto latauksessa sekä valkoinen sähköautojen latauslaite, johon latausjohto yhdistyy. Kuvan taustalla näkyy vihreää valoa ja etuosassa on vihreitä valojuovia.

3. Toteutus

Latausinfran ja latauslaitteiden toteutus, sisältäen laskutusratkaisun -avaimet käteen toimituksena.

Miksi valita meidät palvelun toteuttajaksi?

 • Saat meiltä toteutuksiin ylimääräisen takuuvuoden asennukselle ja laitteille

 • Meillä on kokemusta pitkältä ajalta

 • Kykenemme totuttamaan myös vaativia ratkaisuja

 • Meillä on monipuolista energiaosaamista

 • Olemme luotettava iso toimija

 • Meiltä löytyy paikallistuntemusta

 • Olemme hyvin tavoitettavissa ja aina valmiina palvelemaan!

Ilmakuva Helsingin kaupungista, jossa näkyy eri värisiä kerrostaloja ja autoja sekä katuja. Kadut ova reunustettu vihreälehtisillä puilla ja osa talojen pihalla olevista puista ovat syksyn väreissä. Kuvan keskellä olevan talon seinustalla kasvaa tummanpunaisen värinen villiviini köynnös.

Meiltä löydät eritasoisia vaihtoehtoja latauslaiteratkaisuksi taloyhtiöllesi

Olemme tehneet erilaisia sähköautojen latauslaiteratkaisupaketteja helpottamaan taloyhtiötäsi latausratkaisun hankinnassa.

Tutustu paketteihin
Nainen asettaa puhelimestaan sähköautoa latautumaan. Naisella on ruskeat hiukset ja vaalea paita. Hän hymyilee katsoessaan puhelimen näyttöä. Sininen sähköauton latauspistoke on kiinnitettynä autoon naisen edessä.

Käytössäsi on monipuolinen ja helppokäyttöinen hallintajärjestelmä

Tutustu siihen miten helppoa sähköauton latauspisteen hallinnointi voi taloyhtiössäsi olla!

Lue lisää laskutusprosessista
Henkilö kiinnittää sähköauton laturia valkoisen auton latauspisteeseen. Henkilöllä on siniruudullinen paita päällä.

Tukea sähköauton latausratkaisun hankintaan

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus myöntää avustuksia asuinrakennuksen omistaville yhteisöille sähköautojen latauspisteiden edellyttämiin kiinteistöjen sähköjärjestelmien muutoksiin. ARA-hakemus tulee jättää ennen latausinfran rakentamista ja vastaanottamista.

Lue lisää ARA:n sivulta
Sinistä kattoikkunallista sähköautoa on lataamassa kolme henkilöä. Vanhempi mieshenkilö, ja kaksi naishenkilöä. Heidän katseet kohdistuvat auton etuosassa tapahtuvan autonlatausjohdon kiinnittämiseen. Taustalla näkyy laatta lattiaa.

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet sinulle vastauksia taloyhtiön sähköauton latauspisteitä koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Katso kysymykset ja vastaukset
Kuva valkoisen tablet-tietokoneen ruudusta, jossa näkyy opas taloyhtiön latauspisteratkaisuista. Oppaan kansi on väriltään oranssi-valkoinen. Kannessa on kuva, jossa siniruutupaitainen henkilö lataa valkoista sähköautoa.

Opas taloyhtiön onnistuneeseen latauspisteprojektiin

Sähköautojen latauspisteprojekti taloyhtiössä on paljon helpompi ja mutkattomampi kuin uskotkaan. Opi latauspisteprojektin erilaiset vaihtoehdot ja tutustu KSS Energian tapaan toimia.

Lataa ilmainen opas

Asiakaskokemus

As Oy Helsingin Lauttasaarenrannan hallituksen puheenjohtaja Jukka Vakula lataa harmaata sähköautoaan hymyillen ja suoraan kameraan katsoen.

Helppoa latausta omassa parkkiruudussa

”Onhan se nyt kätevää, kun auton saa kotonakin lataukseen ja käytössä on hyvät latauslaitteet.” Jukka Vakula, As Oy Helsingin Lauttasaarenranta

Lue koko asiakastarina
As Oy Sandra -taloyhtiön Jouko Karppi lataamassa punaista sähköautoa taloyhtiön latauspisteellä.

Ennakkoluuloton taloyhtiö vei hankkeen maaliin vajaassa vuodessa

”SEU ja Virta tarjosivat selkeän kokonaisuuden. Molempien kanssa oli helppo keskustella ja sopia asioista ja keskinäinen yhteistyö toimi.”
Jouko Kauppi, As Oy Sandra, Helsinki

Lue koko asiakastarina

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Sinua palvelevat

Janne Ylänkö

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, ENERGIARATKAISUT (UUSIMAA, PÄIJÄT- & KANTA-HÄME)

Tommi Forsell

Tiimipäällikkö, energiaratkaisut (Kymenlaakso)

Olen kiinnostunut sähköauton latauspisteistä

Voit lähettää meille helposti yhteydenottopyynnön sähköauton latauspisteistä tällä lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Olen kiinnostunut

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

Miksi hankkia sähköauton latausratkaisu?

 • Se on satsaus tulevaisuuteen

 • Taloyhtiösi huomioi vihreät arvot

 • Hankinta nostaa asunto-osakkeiden arvoa ja edesauttaa niiden jälleenmyyntiä

 • Se mahdollistaa sähköautojen lataamisen asukkaille kotona

1.1.44