Ilmakuva Helsingin kaupungista, jossa näkyy eri värisiä kerrostaloja ja autoja sekä katuja. Kadut ova reunustettu vihreälehtisillä puilla ja osa talojen pihalla olevista puista ovat syksyn väreissä. Kuvan keskellä olevan talon seinustalla kasvaa tummanpunaisen värinen villiviini köynnös.

Taloyhtiösi vihreä parkkialue -lähdetään liikkeelle kartoituksella

Valitsemalla taloyhtiöösi tulevaisuuden kestäviä ratkaisuja, varmistat nyt tehtävien päätösten kannattavuuden ja niiden hyödynnettävyyden myös tulevaisuudessa. Pääset helposti alkuun selvittämällä valmiudet sähköautojen lataukseen asennettavuuskartoituksella.

Asiantuntijamme tekemä kartoituskäynti paikan päällä sisältää seuraavat osa-alueet:

  • Taloyhtiösi tarvekartoituksen eli selvityksen latauspisteiden tarpeesta

  • Latauksien maksu- ja laskutusjärjestelyiden tarpeen kartoituksen

  • Käyttöpaikan, sähkökeskuksen ja liittymän koon -kartoituksen

  • Kaapelointitarpeiden arvioinnin

  • Ehdotukset taloyhtiöllesi sopivista latauslaitteista

  • Loppudokumentin asian esittelyn helpottamiseksi taloyhtiösi muille jäsenille

Asennettavuuskartoituksen hinta taloyhtiöllesi on Kouvolan ja Iitin alueilla 449 € ja Pääkaupunkiseudulla 499 € (sis. alv. 24 %). Tilaa kartoitus alta löytyvällä lomakkeella.

Asennettavuuskartoitus luo sinulle tietämyksen nykyisistä latausvalmiuksista ja siitä, mitä tulevaisuudessa tulisi huomioida ja toteuttaa, jotta taloyhtiöösi saadaan toteutettua haluttu määrä sähköauton latauspisteitä. Voit tilata kartoituksen alla olevalla lomakkeella.

Tilaan sähköauton latauspisteiden asennettavuuskartoituksen

Tilaa sähköauton latauspisteiden asennettavuuskaroitus alla olevalla lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Olen kiinnostunut

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

Sinua palvelevat

Tommi Forsell

Tiimipäällikkö, energiaratkaisut (Kymenlaakso)

Miksi hankkia sähköauton latausratkaisu?

  • Se on satsaus tulevaisuuteen

  • Taloyhtiösi huomioi vihreät arvot

  • Hankinta nostaa asunto-osakkeiden arvoa ja edesauttaa niiden jälleenmyyntiä

  • Se mahdollistaa sähköautojen lataamisen asukkaille kotona

1.1.47