Nainen asettaa puhelimestaan sähköautoa latautumaan. Naisella on ruskeat hiukset ja vaalea paita. Hän hymyilee katsoessaan puhelimen näyttöä. Sininen sähköauton latauspistoke on kiinnitettynä autoon naisen edessä.

Sähköauton latausratkaisumme sisältää kätevän laskutusprosessin

Kun hankit Taloyhtiö Lite+ tai Taloyhtiö Total sähköautojen latausratkaisun meiltä, on käytössäsi monipuolinen ja helppokäyttöinen hallintajärjestelmä helpottamaan sähköautojen latauspisteiden hallinnointia taloyhtiössäsi.

Hyödyllinen hallintajärjestelmä taloyhtiöllesi

Hallintajärjestelmän avulla taloyhtiössäsi voidaan määrittää hinta, millä sähkö myydään sähköauton lataajalle. Sähköauton latauksen laskutus sekä siihen liittyvät tilitykset tapahtuvat automaattisesti laskutuspalvelun kautta ilman taloyhtiön tai isännöitsijän toimenpiteitä. Kuukausittaiset käyttö- ja tilitysraportit saat automaattisesti sähköpostilla. Voit ladata myös lisää erilaisia raportteja monipuolisesta ja helppokäyttöisestä palvelusta.

Esimerkki sähköauton latauksen laskutusprosessista

Sähköautojen latausratkaisupaketit

Sähköautojen latausratkaisupaketit

Meiltä löydät eritasoisia vaihtoehtoja sähköautojen latausratkaisupaketiksi.

Tutustu paketteihin

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää! Voit myös jättää yhteydenottopyynnön alla olevalla lomakkeella.

Sinua palvelevat

Janne Ylänkö

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, ENERGIARATKAISUT (UUSIMAA, PÄIJÄT- & KANTA-HÄME)

Tommi Forsell

Tiimipäällikkö, energiaratkaisut (Kymenlaakso)

Olen kiinnostunut sähköauton latauspisteistä

Voit lähettää meille helposti yhteydenottopyynnön sähköauton latauspisteistä tällä lomakkeella. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).

Olen kiinnostunut

KSS Energia kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tietojesi avulla sinuun otetaan yhteyttä ja niitä käytetään myös siihen, että voimme jatkossa lähettää sinulle sähköpostia ajankohtaisista aiheista, joita pidämme sinulle ja yrityksellenne merkityksellisinä. Tietojasi ei luovuteta kolmannelle osapuolelle, ja voit milloin tahansa peruuttaa suostumuksesi. Lue tietosuojakäytännöstämme lisätietoja siitä, miten KSS Energia käsittelee henkilötietoja.

1.1.42