Maakaasu sopii monenlaisiin tarpeisiin

Meiltä löytyy sopivat kaasusopimukset niin kotiin, yrityksille kuin taloyhtiöille. Suuryrityksille (yli 5 GWh) meiltä löytyy myös räätälöityjä sopimusvaihtoehtoja maakaasun hankintaan. Voit hankkia halutessasi kaasusopimukset myös biokaasuna.

Maakaasun myyntihinnat

Product image

KSS KOTIKAASU

  • 0-30 kW
  • 68,41 €/MWh (alv. 24 %)
Tee tilaus
Product image

KSS TALOYHTIÖKAASU

  • 30-1500 kW
  • 65,03 €/MWh (alv. 24 %)
Tee tilaus
Product image

KSS YRITYSKAASU

  • 30-1500 kW
  • 52,440 €/Mhv (alv. 0 %)
Tee tilaus

KSS BIOKAASU

Puhtaan maakaasun lisäksi sinulla on valittavanasi myös ympäristöystävällinen biokaasu.

  • Saatavana kaikkiin sopimustehoihin 0-1500 kW

  • Biokaasun lisämaksu 55,602 €/MWh (alv. 0%) ja 73,16 €/MWh (alv. 24%)

Biokaasu tuotetaan Suomessa kotitalouksien ja teollisuuden biohajoavista jätteistä, ja se on sataprosenttisesti uusiutuvaa.

Tee tilaus

KSS KOTIKAASU

Maakaasu on luotettava, toimitusvarma ja tehokas kodin lämmityksessä, sillä se tulee putkea pitkin suoraan kotiisi eikä lopu kesken. Maakaasupohjaisen lämmitysjärjestelmän teho riittää myös varmasti käyttövetesi lämmittämiseen. Maakaasu on myös turvallinen valinta, eikä se vaadi varastointia kuten öljy, jonka mahdollinen vuotaminen voi aiheuttaa ympäristölle haittaa.

KSS YRITYSKAASU

Monipuolinen maakaasu on vaivaton, luotettava ja tehokas valinta yrityksesi valmistusprosessien energiaksi. Suurasiakkaille (yli 5 GWh) tarjoamme räätälöityä KSS Räätälikaasu maakaasusopimusta.

Maakaasu tulee suoraan putkea pitkin yrityksesi käyttöön, joten kaasua on aina saatavilla. Se ei ole altis myrskyjen aiheuttamille tai kuljetushäiriöistä johtuville toimituskatkoille. Saat verkostamme kaasua vaivattomasti ja toimitusvarmasti. Prosessikäytössä kaasun polttoa on helppo säätää. Sen voi myös yhdistää muihin energialähteisiin ja sitä voi hyödyntää prosessien lisäksi myös lämmityksessä.

KSS TALOYHTIÖKAASU

Maakaasu on toimitusvarma ja turvallinen valinta taloyhtiöisi lämmitykseen. Kaasunjakeluverkkoon liittymistä kannattaa miettiä jo ennen rakentamista tai saneerauksen yhteydessä.

Lisätietoa

Perhe yhdessä kotona. Isä istuu sohvalla ja suukottaa ohimolle sohvan takana olevaa poikaa. Isän sylissä on kannettava tietokone ja käsissä papereita. Taustalla on äiti ja toinen poika kattamassa ruokapöytää.

Huomioitavaa maakaasusopimuksiin liittyen

Maakaasusopimus ei siirry automaattisesti kiinteistön kaupan yhteydessä, vaan sinun olisi hyvä olla meihin yhteydessä hyvissä ajoin. Maakaasusopimuksen teon yhteydessä meillä on oikeus tarkistaa asiakastietosi ja tarvittaessa vaatia vakuutta. Maakaasusopimuksessasi laskutus perustuu todelliseen mitattuun käyttöön.

Pyydä tarjous maakaasuliittymästä

Voit jättää tarjouspyynnön uudesta maakaasuliittymästä lomakkeella.

Maakaasua varten sinulla tulisi olla vesikiertoisen lämmitysjärjestelmä ja savuhormiin tulisi asentaa metallinen sisäpiippu. LVI-asennusliikkeesi huolehtii polttimen vaihdosta ja asennustöistä.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen

Yhteystiedot

ASIAKASPALVELU
Sähköön-, maakaasuun ja kaukolämpöön ja kiireellisiin muuttoihin liittyvissä sopimusasioissa ma-pe klo 8-18.
05 885 1830

LASKUTUS
Laskun sisältöön, maksujärjestelyihin ja perintään liittyvissä asioissa Lowell Oy ma-pe 8-20 ja la 10-15.
02 2700 139

UUDET LIITTYMÄT JA TEKNINEN NEUVONTA
Avoinna ma-pe klo 8-16 välisenä aikana.
05 885 111

VIKAILMOITUS 24 h
05 885 1801

1.0.19 Fri, 29 Sep 2023 10:09:25 GMT