Palaveri puisen toimistopöydän ympärillä vaalean värisessä toimistossa. Pöydän ääressä istuu kuusi henkilöä ja yksi nainen seisoo pöydän päässä. Pöydällä on yksi kannetta vietokone auki ja toinen kiinni oleva. Ihmiset hymyilevät ja kommunikoivat keskenään.

Haluatko ostaa yrityksellesi sähköä aina ajantasaiseen hintaa?

Pörssisähköön perustuvan KSS TuntiYritys sähkösopimuksen avulla voit sähkön hintaa seuraamalla ohjata kulutustasi kulutushuipputuntien ulkopuolelle.

  • Toistaiseksi voimassa oleva
  • Sähköä ajantasaiseen hintaan
  • Pörssisähköä

Miksi KSS TuntiYritys sähkösopimus?

KSS TuntiYritys sähkösopimuksella ostat sähkösi tunneittain vaihtuvaan pörssihintaan. Seuraamalla aktiivisesti sähkön hintaa voit vähentää sähkönkulutusta silloin, kun hinta on korkealla ja suunnata paljon sähköä vaativaa kulutusta kaikkein edullisimpiin aikoihin. KSS TuntiYritys sopimus sopii kaikille mittaustavoille (yleissähkö, aika- ja kausisähkö). KSS TuntiYritys sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja irtisanottavissa 14 vrk irtisanomisajalla.  

Mistä KSS TuntiYritys sähkösopimuksen hinta muodostuu?

  • KSS TuntiYritys –sähkösopimuksen hinta perustuu Nord Poolin Suomen hinta-alueen tuntihintaan ja siihen lisättävään KSS Energian marginaaliin (snt/kWh) sekä kiinteään perusmaksuun (€/kk). 

  • Marginaali sisältää sopimushetkellä voimassa olevan Fingrid volyymimaksun. Marginaali voi muuttua Fingrid volyymimaksun muuttuessa, nousevasti tai laskevasti.

  • Myyjä varaa oikeuden marginaalin tarkistukseen.

  • Nord Poolin tuntihinnat löytyvät täältä. Huomioithan, että Nord Poolin aikavyöhyke on CET eli Keski-Euroopan aika, joka on tunnin jäljessä Suomen aikaa. Hinnat ilmoitetaan Nord Poolin sivuilla ilman arvonlisäveroa. 

Kuinka voin seurata kulutustani ja sähkön hintaa?

KSS Online -palvelun raportoinnista voit kätevästi seurata kulutustasi. Lisäksi sähkön hinnan seuraamisessa auttaa Fingridin Tuntihinta-sovellus. Sovelluksen voit asettaa hälyttämään, kun sähkön hinta ylittää valitsemasi hintarajan. Lataa sovellus Fingridin sivuilta.

1.1.44