Lyhythiuksinen nainen vaalean harmaassa T-paidassa valitsee lasiselta seinältä useammasta vaaleankeltaisesta postit -lapusta yhden lapun. Taustalla kaksi henkilöä katsovat tilannetta tarkkaavaisesti lasiseinäisessä toimistohuoneessa.

Valitse yrityksellesi uuden tyyppinen sähkösopimus!

KSS YritysValinta on määräaikainen sähkösopimus, jossa voit itse vaikuttaa sopimushintaasi valitsemalla sähkönkäyttötuntisi.

 • Määräaikainen 12 kk tai 24 kk
 • Vaikuta valitsemalla käyttötuntisi
 • Vakautta hintavaihteluihin

Miksi KSS YritysValinta?

KSS YritysValinta on määräaikainen sähkösopimus, jossa voit itse vaikuttaa sopimushintaasi valitsemalla sähkönkäyttötuntisi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ajoittamalla sähkönkäyttöäsi vuorokauden eri tunneille, se vaikuttaa joko laskevasti tai nostavasti sähkösopimuksesi hintaan. Voit valita sopimusajaksi 12 kk tai 24 kk. Voit tilata uuden sähkösopimuksen helposti, se vie aikaa vain muutaman minuutin!

Vakaa hintataso, jossa fiksu sähkönkäyttö alentaa hintaa entisestään


Käyttövaikutuksen sisältävä sähkösopimus tarjoaa sähkönhinnalle vakaan perustason ilman pörssisähköstä tuttuja suuria hintapiikkejä. Pörssisähkön tuntihinnan seuraaminen on kuitenkin tärkeä osa asiakkaan arkea ja käyttövaikutustuotteesta hyötymistä.

Kun pörssisähkön tuntihinta on korkealla, vaikuttaa se tavallisesti myös käyttövaikutussopimuksen omaavan hintaan nostavasti. Toisaalta sinulla on silloinkin erinomainen mahdollisuus alentaa maksamasi sähkönhinnan perustasoa käyttövaikutuksen kautta – ohjaat vain sähkönkäyttöäsi vuorokauden edullisimmille tunneille.

Voit seurata käyttövaikutuksen toteutumista helposti Muutakin -sovelluksellamme. Käyttövaikutuksen seurannan avulla näet kuinka olet onnistunut ohjaamaan sähkönkulutustasi edullisille tunneille.

Pörssisähkön hinta

snt/kWh
Päivä
Hinta-asetukset
Selitteet
 • gradient yellow to red

  Pörssisähkön hinta

 • gradient green to blue

  Negatiivinen pörssisähkön hinta

 • gradient red to green

  Hinnan keskiarvo

Nostot

Kysymyksiä ja vastauksia

1.1.47