Kaksi lasta istuu keltaisella sänkipellolla suuren pyöreän heinäpaalin päällä. Pelolla on myös toinen samanlainen heinäpaali kauempana, sekä kaksi lasten vihreää ja traktoria, joissa on keltaiset penkit. Taustalla näkyy peltoa, aurinkoista vaaleaa taivasta ja ladon katto.

Haluatko sähkösopimuksen, jossa vaikutat sähkön käytölläsi sopimuksesi hintaan?

Ajoittamalla yrityksesi sähkönkäyttöä vuorokauden eri tunneille, se vaikuttaa joko laskevasti tai nostavasti sopimuksen hintaan.

  • Toistaiseksi voimassa oleva
  • Vaikuta sähkösopimuksesi hintaan
  • Vakautta hintavaihteluihin

Miksi KSS YritysVapaus?

KSS YritysVapaus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jossa voit itse vaikuttaa sopimushintaasi valitsemalla sähkönkäyttötuntisi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ajoittamalla sähkönkäyttöäsi vuorokauden eri tunneille, se vaikuttaa joko laskevasti tai nostavasti sähkösopimuksesi hintaan. Voit tilata uuden sähkösopimuksen helposti, se vie aikaa vain muutaman minuutin!

Käyttövaikutus: Vaikuta valitsemalla omat käyttötuntisi


Käyttövaikutuksen määrä riippuu siitä, mihin aikaan kulutat sähköä. Keskimäärin käyttövaikutus voi vaihdella -3 ja +3 snt/kWh välillä. Sähkön käyttöäsi ohjaamalla, voit parhaimmillaan saada jopa yli -10 snt/kWh hyödyn. Alta löytyvässä kuvaajassa on esimerkki siitä, miltä tunneilta sinun kannattaa vähentää sähkön käyttöäsi ja mihin ajankohtiin puolestaan keskittää sitä. Eri vuorokausina edulliset tunnit voivat ajoittua eri ajankohdille. Parhaiten keräät miinusmerkkistä käyttövaikutusta seuraamalla sähkön spot-hintoja ja keskittämällä sähkönkäytön vuorokauden sisällä kaikkein halvimmille tunneille - jotka osuvat yleisimmin yöaikaan. Mitä enemmän pystyt ajoittamaan sähkön kulutusta edullisiin ajankohtiin, sitä enemmän säästät!

Kysymyksiä ja vastauksia

Fingridin volyymimaksu

1.1.18 Fri, 01 Dec 2023 13:04:13 GMT