Nuorekkaat ihmiset työskentelevät vaaleassa toimistohuoneessa, jossa on kauniita viherkasveja.

Haluatko seurata markkinahintaa mutta samalla myös vakautta?

Valitsemalla yrityksellesi KSS YritysVartti sähkösopimuksen varmistat ajantasaisen hinnan sähkölle jokaiselle vuodenajalle.

  • Toistaiseksi voimassa oleva
  • Sähköä ajantasaiseen hintaan
  • Hinta vaihtuu neljä kertaa vuodessa

KSS YritysVartti

9,925 snt / kWh

Energian hinta

3,185 € / kk

Perusmaksu

Energian hinta pitää sisällään KSS Vartti -arvon (6,125 snt/kWh), sopimuskohtaisen marginaalin (3,63 snt/kWh) sekä Fingrid volyymimaksun (0,12 snt/kWh).

alv 0%

Miksi KSS YritysVartti sähkösopimus?

KSS YritysVartti sopii yrityksellesi, jos haluat seurata markkinahintaa mutta samalla myös vakautta sähkösopimukseesi. KSS YritysVartti sähkösopimus on joustava vaihtoehto, jossa hinta muuttuu neljä kertaa vuodessa pörssisähkön hinnan mukaisesti. Sopimus on voimassa juuri niin kauan kuin haluat.

Hinnan muodostuminen

  • KSS YritysVartti sähkösopimuksen hinta muodostuu neljännesvuosittain muuttavasta KSS YritysVartti -arvosta (snt/kWh), Fingridin volyymimaksusta ja sopimuskohtaisesta marginaalista (snt/kWh) sekä kiinteästä perusmaksusta.   

  • KSS  YritysVartti -arvo ilmoitetaan aina maalis-, kesä-, syys- ja joulukuun 15. päivä tai edellinen arkipäivä ja arvo lasketaan ilmoituspäivää edeltävän arkipäivän päätöshinnan mukaisesti.

  • KSS YritysVartti -arvo määritetään kvartaaleittain seuraavan kaavan mukaisesti: ENOQx-yy + SYHELQx-yy + käsittelykulu 0,50 snt/kWh. Kaavassa ENOQx-yy on tulevan kvartaalin Nasdaq kvartaalijohdannaisen päätöshinta (closing price) ja SYHELQx-yy on tulevan kvartaalin Nasdaq aluehintaerotuotteen kvartaalijohdannaisen päätöshinta (closing price).

1.0.0 Thu, 01 Jun 2023 10:26:20 GMT