Asiakastiedote KSS TuntiYritys -asiakkaille: Sähkölaskun rakenne muuttuu 1.5.2024

Sähkölaskun rakenne muuttuu 1.5.2024 - ei vaikutusta hintaan tai sopimusehtoihin. Selkeytämme KSS TuntiYritys -asiakkaidemme laskurakennetta entistäkin läpinäkyvämmäksi. Toukokuusta alkaen Fingridin volyymimaksu näkyy laskulla omana rivinään

Kaksi naista nauravat iloisesti toimistoympäristössä. Kuvan etualalla näkyy musta tietokoneruutu sekä valkoisella toimistopöydällä oleva valkoinen tuulimyllyn pienoismalli. Keltapaitasella naisella on vaaleat hiukset ja hänen vieressään seisovalla vaaleapaitaisella naisella tummat, ylös nutturalla nostetut hiukset. Naiset ovat vuorovaikutuksessa kuvasta ulos rajatulle alueelle, tietokonenäyttöjen yli.

Toukokuusta alkaen Fingridin volyymimaksu näkyy KSS TuntiYritys -asiakkaiden laskulla omana rivinään. Tähän asti volyymimaksu on näkynyt osana sopimuksen marginaalia.

Muutos ei vaikuta yrityksen sähkösopimuksen hintaan tai sopimusehtoihin, eikä vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä.

Marginaali ja Fingridin volyymimaksu näkyvät 1.5.2024 lähtien laskulla seuraavasti:

  • KSS Energian marginaali snt/kWh

  • Fingridin volyymimaksu snt/kWh

  • Perusmaksu €/kk

Volyymimaksu on sähkön tuotannon ja kulutuksen tasapainon varmenne. Kyseessä on sähkönmyyjän Fingridille läpilaskuttama maksu, jonka vaikutus yrityksen sähkölaskuun on varsin pieni. Lisätietoa Fingridin asettamasta volyymimaksusta löydät sivustoltamme.

1.1.42