Kaukolämpötyömaat tuovat tilapäisiä muutoksia liikennejärjestelyihin Korian suoralla ja Teholassa

KSS Lämpö rakentaa uuden kaukolämmön siirtolinjan Kouvolan ja Korian välille sekä uuden kaukolämpölinjan Teholaan. Molemmat työmaat sijoittuvat pääosin kevyen liikenteen väylän reunaan.

Kevyenliikenteenväylän reunasta on aidattu alue, johon on tehty kaivanto, jonka pohjalla näkyy vierekkäin kaksi mustaa paksua putkea.

Uusi kaukolämmön siirtolinja Kouvolasta Korialle

Työmaa sijoittuu välille Korian suora – Kasarmintie 205. Työn takia työmaan alueella noudatetaan liikenteen osalta muuttuneita liikennejärjestelyitä. Työt alkavat toukokuussa ja suunniteltu valmistumisajankohta on syyskuu 2024.

Korian suoran kevyen liikenteen väylän reunasta aidataan osa, jotta kaukolämmön siirtolinjan putket saadaan sijoitettua maahan turvallisesti. Kevyen liikenteen väylällä liikkuu työskentelyn aikana työkoneita, joten työmaan läheisyydessä on noudatettava erityistä varovaisuutta. Mopoliikenne siirretään ajoradalle, jossa ajonopeus lasketaan 50 kilometriin tunnissa.

Korian sillalla toinen ajokaistoista muuttuu työmaa-alueeksi. Ajoneuvoliikenteen käyttöön jää yksi kaista, jonka liikennettä ohjataan liikennevaloilla. KSS Lämpö tiedottaa näistä järjestelyistä lisää myöhemmin.

Voit lukea lisää tästä hankkeesta sen omasta tarinakartasta.

Uusi kaukolämpölinja Teholan alueelle

Teholan alueelle rakennetaan uusi kaukolämpölinja välille Kanervistontie 22 – Tehontie. Työt ovat lähteneet käyntiin toukokuussa ja niiden suunniteltu valmistumisajankohta on marraskuu 2024.

Osa kevyen liikenteen väylästä on aidattu työmaa-alueeksi. Osittain kevyen liikenteen väylä on siirretty ajoradan reunaan. Kaikkia alueella liikkuvia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta työmaata ohitettaessa.

Mahdollisuus liittyä mukaan kaukolämpöverkostoon

Uuden linjan rakentamisen myötä lähistöllä olevilla kiinteistöillä on nyt mahdollisuus liittyä mukaan kaukolämpöverkostoon. Jos olet valitsemassa tai vaihtamassa oman kiinteistösi lämmitysmuotoa, ota yhteyttä KSS Lämpöön ja kysy lisää!

Kaukolämmön liittymistiedustelulomake

Lue lisää Teholan kaukolämpöprojektista tarinakartasta.

1.1.44