KSS Energian Round Table -tilaisuus Iitissä sai jälleen mainiota palautetta

Viimekesäisen ensimmäisen KSS Energia Round Table -tilaisuuden jälkeen harva arvasi, että tilaisuus – ja sään tuoma tunnelma – voisivat tänä kesänä olla vieläkin onnistuneemmat. Näin kuitenkin koettiin. Osallistujia 29.5.2024 tilaisuuteen saatiin yli 30, mikä on paljon enemmän kuin ensimmäisellä kerralla. Sanapilvi tilaisuuden annista kertoo, että pitkiä teemakeskusteluja pidettiin hyödyllisinä. Kiitos kaikille mukanaolijoille!

Teemat vastuullisuus, energiayhtiön tulevaisuuden skenaariot, älykkäät verkot, kestävä tuotekehitys ja nopeat käytännön ympäristövastuulliset teot. Ne kaikki liittyvät energiaan ja energiaratkaisuihin. Yhtenä tärkeänä vuotuisena asiakas- ja kumppaniviestinnän tapahtumana KSS Energia järjesti jo toistamiseen round tablen. Tilaisuuden idea perustuu fasilitoituihin mutta spontaaneihin, paikoin luottamuksellisiinkin keskusteluihin ja ajatustenvaihtoon.

Teemat vetivät jälleen puoleensa. 29.5.2024 iltapäivä vietettiin vilkkaan ideoinnin ja kommentoinnin merkeissä Kymenlaakson alueen kumppani- ja asiakasvaikuttajien kanssa.

Ilmoittautujat valitsivat itseään kiinnostavimmat teemat

Iitin verkostoitumistilaisuuden vetivät KSS Energian johto ja asiantuntijat.

Teemat olivat tänä vuonna seuraavat: 1)Kaupungin energiayhtiön tulevaisuuden skenaariot (konsernin toimitusjohtaja Marko Riipinen ja KSS Verkon toimitusjohtaja Petri Tuomainen), 2) Biodiversiteettityön nopeat valinnat ja käytännön teot (Omaisuudenhallinnan johtaja Jukka Rämä ja hankeviestinnän asiantuntija Anna Siitonen), 3. Vastuullisuus omien kumppanivalintojen ja ostopäätösten kriteerinä (markkinointi- ja viestintäjohtaja Mariliina Karppo ja B3B-myynnin päällikkö Pihla Salminen), 4) Vastuullisuutta vahvistava tuote- ja palvelukehitys (B2B-myynnin ja Energiaratkaisuiden johtaja Olli-Pekka Rantala ja tuotekehityspäällikkö Lauri Peltola) sekä 5)Älykkäät sähkö- ja lämpöverkot – mikä muuttuu? (KSS Lämmön toimitusjohtaja Mikko Lampinen)

Jokainen tilaisuuteen ilmoittautunut oli nimennyt kolme kiinnostavinta teemaa, joista hänet sijoitettiin kahteen.

Konsernin toimitusjohtaja Marko Riipisen ja KSS Verkon toimitusjohtaja Petri Tuomaisen vetämä pöytä
Omaisuudenhallinnan johtaja Jukka Rämän ja hankeviestinnän asiantuntija Anna Siitosen vetämä pöytä
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Mariliina Karpon ja B2B-myynnin päällikkö Pihla Salmisen vetämä pöytä
B2B-myynnin ja Energiaratkaisuiden johtaja Olli-Pekka Rantalan sekä tuotekehityspäällikkö Lauri Peltolan vetämä pöytä
KSS Lämmön toimitusjohtajan Mikko Lampisen vetämä pöytä

”Yhtenä tilaisuuden tavoitteena on tukea alueen elinvoimaisuutta”

KSS Energian B2B- ja Energiaratkaisuiden myyntiä johtava Olli-Pekka Rantala kertoo, että Round Table -tilaisuus poiki viime vuonna paljon positiivista palautetta.

”Halusimme yhä

nostaa tapahtuman rimaa. Saimme viimeksi palautetta, jonka mukaan keskustelut olisivat voineet olla pidempiäkin. Myös systemaattisempi pöytäseurueen osallistaminen yhteisten kysymysten ja valintojen äärelle oli meille tärkeää. Käytimme siihen kätevää kännykkä-äänestämisen työkalua”, Rantala kertoo.

Iitissä sijaitseva Radalla Resort tarjosi jälleen kerran paitsi maisemalliset myös herkulliset puitteet keskustelujen lomaan.

”Kiitos myös järjestäjille. Kaunis kesän alku on mitä parhain aika kokoontua ja varmistaa, että jokaisella on uusia tuoreita ideoita vietäväksi oman organisaationsa lähiajan suunnitelmiin”, hän summaa.

Tilaisuuden kumppanit ja vieraat

1.1.44