KSS Energian sähkösopimustuotteiden hintojenlasku jatkuu ja lanseeraamme uusia tuotteita

Sähkön hankintahinnat ovat kääntyneet laskuun vuodenvaihteessa 2022–2023. Suotuisa kehitys mahdollistaa KSS Energian laskevan markkinaehtoisesti hinnoiteltujen sähkösopimustensa hintoja.

Julkaistu alun perin KSS Energian vanhalla verkkosivulla 9.2.2023.

Sähkön hankintahinnat ovat kääntyneet laskuun vuodenvaihteessa 2022–2023. Suotuisa kehitys mahdollistaa KSS Energian laskevan markkinaehtoisesti hinnoiteltujen sähkösopimustensa hintoja.

Toimitusvelvollisten KSS Aina- ja KSS Perus -tuotteiden hinnat laskevat jo 1.3.2023

Ensimmäinen hintojenlasku astuu voimaan 1.3.2023 ja siitä on jo tiedotettu kyseisen tuotteen asiakkaita. Hintojenlasku kohdistuu ns. toimitusvelvollisiin tuotteisiin, joita tarjotaan vain KSS Verkon jakelualueen asukkaille. Nämä KSS Aina- ja sitä edeltäneen KSS Perus -sähkösopimuksen hintatiedot löytyvät myös yhtiön verkkosivuilta.

”Hankintahintojen kehittyessä suotuisasti näiden tuotteiden hinta laskee mahdollisesti myöhemmin keväällä lisää”, konsernin Kuluttajamyyntiä johtava Jessica Juhola kertoo.

Palvelulupaus hintojenlaskusta toteutuu seuraavaksi myös KSS Iisi -tuotteissa 1.5.2023

”Annoimme asiakkaillemme syksyllä 2022 palvelulupauksen reagoida sähkön hankintahinnan laskuun mahdollisimman pian. Annettu lupaus myös lunastetaan. Seuraavat hinnanalennukset toteutammekin toistaiseksi voimassa oleviin KSS Iisi -tuotteisiin. Niiden uudet hinnat astuvat voimaan 1.5.2023, ja tiedotamme niistä viestintäkanavissamme”, Jessica Juhola jatkaa.

KSS Iisi -tuoteperheen sähkötuotteet ovat olleet yhtiön suosituimpia tuotteita.

”KSS Iisin asiakkaat nauttivat hyvin kilpailukykyisistä hinnoista pitkälle loppuvuoteen 2022, ja tuotteen asiakkuuksien määrä on kasvanut vakaasti. Joutuessamme korottamaan KSS Iisin hintoja joulukuussa 2022 lupasimme laskea niitä heti kuin mahdollista. Nyt suotuisa markkinakehitys mahdollistaa sen – toivottavasti kevään aikana toisenkin kerran.”

Kokonaan uudet tuotteet KSS Valinta ja KSS Vapaus myyntiin 8.2.2023 alkaen

Sähkötuotevalikoiman kehittäminen on KSS Energialla paitsi markkinaehtoista hintojen päivittämistä, myös ominaisuuksien kehittämistä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

”Tuomme markkinoille 8.2.2023 myös kokonaan uusia sähkötuotteita. Määräaikaisten tuotteiden kysyntä on kasvanut. Samaan aikaan kuluttajat ovat yhtä halukkaampia vaikuttamaan sähkölaskunsa hintaan sääntelemällä omaa sähkönkäyttöään energiaa säästäen tai energiatehokkuuteen investoiden”, Jessica Juhola taustoittaa.

”Iloksemme voimme nyt vastata asiakkaiden odotuksiin. Määräaikaisten ja hinnoittelultaan kiinteähintaisten tuotteiden asiakkaille on nyt tarjolla uusi KSS Valinta -tuote. Siitä löytyvät sekä 12 että 24 kuukauden kilpailukykyiset määräaikaiset vaihtoehdot. Lisäksi aktiivisten asiakkaiden, jotka haluavat sähkön hinnoittelulta vakautta sekä samalla mahdollisuuden vaikuttaa omilla ratkaisuillaan ja sähkön käytön ajoituksella sähkölaskun suuruuteen, toiveet täyttyvät uudessa KSS Vapaus -tuotteessa. Tämän tuotteen hinnoittelussa huomioidaan myös asiakkaan oma ns. käyttövaikutus. Käyttövaikutus muodostuu verrattaessa asiakkaan sähkönkulutuksen tuntihintoja sähkön pörssihinnan kuukauden keskiarvoon. Jos asiakas ajoittaa sähkönkäyttönsä edullisille tunneille, laskun energiamaksu laskee. Vastaavasti jos käyttö keskittyy kalliimman hinnan tunneille, energiamaksu nousee. Käyttövaikutus voi siis nostaa tai laskea energiamaksua, riippuen menneen kuukauden sähkönkäytön ajoittumisesta eri tunneille. Keskimääräinen vaihteluväli on -5/+5 snt/kWh käyttötottumuksiin perustuen. Käyttövaikutus lasketaan aina asiakaskohtaisesti.”

”Jatkamme hyvällä energialla muuttuvassa markkinassa ja olemme kiitollisia saamastamme asiakaspalautteesta. Huomioimme palautetta jatkuvasti kehittäessämme tuotteita ja palveluitamme yhä paremmiksi”, Juhola toteaa lopuksi.

Tuotteet ovat myynnissä KSS Energian verkkosivuilla www.kssenergia.fi/sahkosopimus

Takaisin uutislistaukseen

Kaikki uutiset

1.1.44