KSS IISI -sopimusten hinnat laskevat 1.4.2023 alkaen

Toistaiseksi voimassa olevien KSS IISI XS, S ja M -tuotteiden energiamaksun hinnat laskevat 1.4.2023 alkaen. Hinnanalennus ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä. Muutos huomioidaan automaattisesti huhtikuun laskulla, joka saapuu asiakkaillemme toukokuussa.

Perhe on syksyisessä säässä puutarhassa. Mies näyttää kyykyssä pienelle lapselle kukkapenkkiä ja lapsi kastelee kukkapenkkiä kastelukannulla. Toinen lapsi ja aikuinen katsovat vierestä kukkapenkkiä.

Tiedote on julkaistu vanhoilla verkkosivuilla 24.2.2023.

KSS Energia antoi syksyllä 2022 sähkönhintoja nostaessaan palvelulupauksen, että seuraamme jatkuvasti hintakehitystä ja reagoimme aktiivisesti myös laskevaan hintakehitykseen. Kerroimme tammikuussa pystyvämme alentamaan hintoja 1.5.2023 alkaen. Sähkönhinnan kehitys on ollut ilmoituksemme jälkeen myönteinen hankintahinnan muodostumisen kannalta ja sen seurauksena pystymme odotettua aiemmin reagoimaan hinnoitteluun laskevasti.

Vaikuttavia tekijöitä sähkön markkinahinnan laskuun ovat muun muassa maakaasun hinnan alentumisen myötä laskeneet sähkön tuotantokustannukset. Polttoaineiden hinnat ovat yleisesti laskeneet ja normaalia lämpimämmät sääolosuhteet Euroopassa ovat pitäneet maakaasun varastotasot odotettua korkeammalla, mikä on laskenut sähköntuotantokustannuksia odotettua alemmas. Markkinahinnan lasku vaikuttaa myös KSS Energian sähkön hankintakustannukseen laskevasti.

Me KSS Energialla pidämme tärkeänä, että voimme tarjota asiakkaillemme kestävälle pohjalle rakennetun tuotevalikoiman. Sitoudumme seuraamaan tilannetta edelleen aktiivisesti.

KSS IISI -asiakkaat saavat tiedon hintamuutoksesta myös kirjeitse ja tekstiviestitse. Huomioithan, että kuljetusalan lakko voi vaikuttaa kirjeen kulkuun. 

KSS IISI -asiakkaat voivat tarkastaa nykyisen sopimuksen tiedot sopimusvahvistukselta tai KSS Online -palvelusta. KSS IISI -sopimukset ovat voimassa toistaiseksi, ja ne ovat irtisanottavissa asiakkaan puolelta kahden viikon irtisanomisajalla.

Takaisin uutislistaukseen

Kaikki uutiset

1.1.44