KSS Lämmön kaukolämmön sopimusehdot päivittyvät 1.4.2024 alkaen

KSS Lämmön kaukolämmön sopimusehdot päivittyvät huhtikuun alusta alkaen. Ehdot päivittyvät Energiateollisuus ry:n laatimien energiatoimialan yleisten kaukolämmön sopimusehtojen mukaisiksi (suositus T1/2021).

Tuulivoimaa kuvaavia ikoneita viherällä taustalla.

Kaukolämmön sopimusehtojen muuttaminen perustuu lainsäädännön muuttumiseen, energian säästämiseksi tarpeellisten toimenpiteiden toteuttamiseen sekä vanhentuneiden sopimus- ja hinnoittelujärjestelyiden uudistamiseen.

Poimintoja uudistuksista:

  • Sopimusehdoissa on pyritty mahdollistamaan sähköinen sopiminen, laskutus sekä asiointi nykyisiä ehtoja paremmin (kohta 1.4).

  • Sopimusehtoihin liittyvää termistöä on selkeytetty.

  • Asiakkaiden reaaliaikaisen mittaustiedon ja oman energiankäytön ohjaus- ja seurantajärjestelmän toteuttamistapaa on päivitetty (kohta 6.8).

Sopimusehtoja voi tarkastella osoitteessa kssenergia.fi/ehdot.

Kaukolämmön uudet sopimusehdot on lisäksi toimitettu asiakkaille helmikuun aikana kirjeitse. Sopimusehtomuutoksesta on ilmoitettu myös helmikuun lopulla jaetussa KSS Energia -konsernin Energiset-asiakaslehdessä.

Muutos ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä. Halutessaan lisätietoja saa KSS Energian asiakaspalvelusta: p. 05 885 1830 (pvm/mpm) ma–pe klo 8–18.

1.1.42