Sähköhyvityksen ensimmäinen erä maksuun huhtikuussa

Lain mukainen sähköhyvitys huomioidaan KSS Energian sähkönmyyntiasiakkaiden laskuilla automaattisesti kahdessa erässä huhtikuussa sekä toukokuussa 2023.Nainen istuu keittiön pöydän ääressä ja katsoo puhelintaan. Edessä on tietokone, josta hän valitsee sähkösopimusta. Huone on vaalea ja pöydällä on vesilasi ja croisantti. Naisella on tummat hiukset ja vihreä paita.

Laki takautuvasti maksettavasta sähköhyvityksestä ja maksuajan pidennyksestä astui voimaan 6.3.2023. Lain mukainen sähköhyvitys huomioidaan KSS Energian sähkönmyyntiasiakkaiden laskuilla automaattisesti kahdessa erässä huhtikuussa sekä toukokuussa 2023. Ensimmäiset sähköhyvityksen sisältävät laskut lähtevät asiakkaille viikolla 16.

Sähköhyvitykseen ovat oikeutettuja kuluttaja-asiakkaat, jotka ovat maksaneet sähköenergiasta 1.11.2022-28.2.2023 yli 10 snt/kWh, tai joilla on ollut pörssihintaan sidottu sähkösopimus.

Sähköhyvityksen määrä lasketaan vähentäen jokaisen kuukauden sähköenergialaskusta omavastuuosuus 90 €/kk ja sen ylittävältä osalta maksamme sähköhyvitystä 50 % maksetusta sähköenergiasta. Mikäli sähkösopimus ei ole ollut voimassa koko kalenterikuukautta, suhteutetaan omavastuuosuuden määrä sopimuksen voimassaolopäiviin.

Sähköhyvitystä ei makseta kuukausilta, joilla hyvityksen määrä jää pienemmäksi kuin 5 €.

Sähköhyvitys maksetaan kahdessa erässä. Huhtikuun laskuilla hyvitetään marras-joulukuun 2022 sähköenergialaskut ja toukokuussa tammikuun 2023 sähköenergialasku kahdesti.

Mikäli sähkösopimuksesi KSS Energian kanssa on voimassa ja laskun loppusumma jää miinusmerkkiseksi, siirtyy hyvitettävä summa seuraavalle laskulle.

Mikäli sähkösopimus KSS Energian kanssa on päättynyt, mutta ollut voimassa 1.11.2022–28.2.2023, tarvitsemme hyvityksen suoritusta varten tilinumerosi. Tilinumeron voi ilmoittaa sähköisesti Oma Lowell palvelun kautta osoitteessa oma.lowell.fi tai soittamalla laskutusasiakaspalveluumme puh 02 2700 139. KSS Energia maksaa sähköhyvityksen kahdessa erässä ja huomioi laskennassa ne päivät, jolloin sähkösopimuksesi on ollut voimassa kanssamme.

Lisätietoa sähköhyvityksestä

 • Lisätietoja sähköhyvityksestä ja sen maksamisesta KSS Energian asiakkaille:

  kssenergia.fi/sahkohyvitys. Sivulla on kattava tietopaketti sähköhyvityksestä ja maksuajan pidennyksestä.

 • Sähköhyvitykseen liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa laskutuspalvelumme Lowell Oy.

  02 2700 139 

  (pvm/mpm)

  kssenergia.fi@lowell.com

  Palvelemme ma-pe klo 8–20 ja la klo 10-15.

Pyydämme sinua ensisijaisesti tutustumaan valmiisiin vastauksiin ja välttämään yhteydenottoja ruuhkautuneeseen asiakaspalveluumme.

Takaisin uutislistaukseen

Kaikki uutiset

1.1.42