Uusi Vastuullisuus- ja vaikuttavuusuutiskirje julkaistu

Kuluvan vuoden toinen Vastuullisuus- ja vaikuttavuusuutiskirjeemme esittelee muun muassa alkuvuoden aikana tehtyjä vastuullisuustoimia sekä mielenkiintoisia asiakastarinoita.

Limittäin kirjeiden kansilehtiä, joissa luontoaiheisia kuvia ja kirjeen sisältöä kuvaavia otsikoita.

Kirje sisältää tällä kertaa nostot seuraavista aiheista:

  • Henkilöstöjohtaja Sampsa Lindberg kertoo blogissaan siitä, miten KSS Energian toiminta perustuu vahvoihin arvoihin ja vastuullisuuteen.

  • Osana KSS Energia -konsernin biodiversiteettityötä järjestimme suunnittelun ja urakoinnin väelle vieraslajikoulutuksen.

  • Kutsuimme paikallisia biodiversiteettivaikuttajia keskustelutilaisuuteen, jossa kartoitimme yhteistyömahdollisuuksia luonnon monimuotoisuuden tukemiseksi.

  • KSS Verkko julkaisi uuden sähköverkon kehittämissuunnitelman, jota on mahdollista kommentoida 2.6.2024 asti. Asiakkaiden ja sidosryhmien näkemykset ovat suuressa roolissa sähkönjakelun kehityksessä, joten jokainen vastaus on hyvin arvokas.

  • Kouvolan kaupungin toimitilajohtaja Katja Aholan mukaan kaukolämpö siivitti Valkealan monitoimitalolle edullisemman rahoituksen.

  • Luonnon kunnioittaminen ja luonnonvarojen säästäminen ovat tärkeitä arvoja Parik-säätiölle. Oman aurinkovoimalan ja sähköautonlatauspisteen hankkiminen olikin säätiölle hyvin luonteva tapa lisätä toiminnan ympäristövastuullisuutta entisestään.

Pääset lukemaan kirjeen tästä linkistä.

Liity sinäkin kirjeen tilaajaksi tämän linkin kautta löytyvällä lomakkeella ja pääset seuraamaan vastuullisuustyömme etenemistä aitiopaikalta.

1.1.44