Valkealan asukasilta 22.9. oli onnistunut alku hyvälle hankeviestinnälle

Aktivoituneen hankeviestintämme ensimmäinen näytön paikka oli torstaina 22.9. järjestetty asukasilta Valkealassa. Tavoitteena oli pienen tupaillan sijaan järjestää iso, runsaan tiedon ja keskustelun täyttämä info- ja myyntitilaisuus.

Julkaistu alun perin KSS Energian vanhalla verkkosivulla 26.9.2022.

Aktivoituneen hankeviestintämme ensimmäinen näytön paikka oli torstaina 22.9. järjestetty asukasilta Valkealassa. Tavoitteena oli pienen tupaillan sijaan järjestää iso, runsaan tiedon ja keskustelun täyttämä info- ja myyntitilaisuus.

Tavoitteissa onnistuttiin – kiitos hyvien järjestelyiden, kiinnostavan sisällön ja kunnon näkyvyyden. Valkealan yhtenäiskoululla pidettyyn tilaisuuteen osallistui yli 100 alueen asukasta ja toimijaa. Vastaanotto oli lämminhenkinen.

Alueelliset hankkeet tutuiksi ja tavoitteet selville

KSS Verkon, KSS Lämmön ja KSS Energian Energiaratkaisut-tiimin johto, vastaavat asiantuntijat ja pääkumppanit pitivät tunnin tietoiskun alueen investointi- ja rakennushankkeista. Aiheina olivat sähköverkon rakennushankkeet sekä uusi pellettilämpölaitos uusine kaukolämpöverkkoineen. Paikallaolijat kuulivat, miten hankkeet etenevät, mikä niiden tarkoitus on ja mitä positiivisia vaikutuksia niillä on alueelle.

Tilaisuuden avasi Omaisuudenhallinta-yksikön johtaja Jukka Rämä kertoen, mitä konsernissa on tehty hankeviestinnän kehittämiseksi. Rämän jälkeen rakennuttamispäällikkö Antti Kokko esitteli alueen sähköverkon hankkeita. Sen jälkeen esittäytyi KSS:n oman suunnitteluinsinöörin Jani Kaleniuksen ohella hankkeen pääkumppani, verkonrakentaja Wire. Nähtiin hyvä käytännön esimerkki siitä, miten hanketta voi tehdä näkyvämmäksi ja löydettävämmäksi.

Lämmön toimitusjohtaja Mikko Lampinen sai asukkaat ”lämpimiksi” uuteen kaukolämpöverkkoon liittymisestä. Lampinen esitteli rakenteilla olevan pellettilämpölaitoksen hanketta sekä sitä, miten verkkoon voi liittyä. Kysymyksiä hinnasta, verkon kantamasta ja aikatauluista sateli Lampiselle tiuhaan tahtiin, myös hieman kinkkisempiä tiedusteluja.

Kaikkia napakoita esityksiä elävöitti hankeviestinnän oma tupailta-sanasta inspiroinut kuvitus.

Jos et päässyt paikalle, voit lukea esitykset täältä.

Muut palvelut esillä infopisteissä

Tilaisuudessa esiteltiin myös muuta KSS Energia -konsernin tarjoomaa kuten KSS Energian sähkösopimuksia sekä aurinkopaneeleja. Pisteillä asukkaita jututtivat B2B myynnin johtaja Olli-Pekka Rantala, sähkösopimuksia myyvä Virve Väyrynen sekä kuluttajamyynnin johtaja Jessica Juhola.

Omaa infopistettään pyöritti Kouvolan energianeuvoja Tommi Tuomi. Kaukolämpöverkkoon liittymisestä kiinnostuneet saivat jättää yhteystietonsa, missä heitä opasti tilaisuuden organisoinnista vastannut hankeviestijä Anna Siitonen.

Kahvi ja Energiadonitsit tekivät kauppansa koulun ruokalassa.

Tilaisuudesta saatiin hyvä toimintamalli entistä vuorovaikutteisemmille asukastilaisuuksille. Tavoitteena on järjestää niitä jatkossakin!

1.1.47