Valkealan kaukolämmön rakennusprojekti etenee – kaukoliittymähinnasto nyt julkaistu

Valkealan keskustaan nousevan uuden biolämpökeskuksen ja alueelle rakennettavan kaukolämpöverkoston suunnittelu- ja rakennusprojekti etenee hyvää vauhtia. Tavoitteena on, että biopolttoaineita käyttävä lämpökeskus on toiminnassa jo tulevan lämmityskauden 2023–24 alkaessa.

Julkaistu alun perin KSS Energian vanhalla verkkosivulla 10.1.2023.

Valkealan keskustaan nousevan uuden biolämpökeskuksen ja alueelle rakennettavan kaukolämpöverkoston suunnittelu- ja rakennusprojekti etenee hyvää vauhtia. Tavoitteena on, että biopolttoaineita käyttävä lämpökeskus on toiminnassa jo tulevan lämmityskauden 2023–24 alkaessa. Samalla voidaan aloittaa kaukolämpöverkoston avulla tapahtuva vihreän kaukolämmön toimittaminen Valkealassa.

Parhaillaan käsiteltävänä on hankkeen ympäristölupa. Luvan käsittely on pohjavesialueeksi määritellyssä rakennuskohteessa usein monivaiheinen.

Myös tarjouskyselyt lämpökeskuksen ja verkoston rakentamisesta ovat jo käynnissä.

”Uusi lämpökeskus tarjoaa alueen asukkaille ympäristöystävällisen energiaratkaisun; tilaisuuden uudistaa ja modernisoida oman kodin lämmitysjärjestelmän. Samalla voi varmistaa kiinteistön lämmittämisen ympäristölähtöisesti myös tulevaisuudessa. Kaukolämpö on energialähteenä paikallinen ja kustannuksiltaan hyvin kilpailukykyinen lämmitysmuoto”, KSS Lämmön toimitusjohtaja Mikko Lampinen kertoo.

”Saimme viime syksynä järjestämässämme Valkealan asukasillassa hankkeelle erinomaisen hyvän vastaanoton. Monet asukkaat ja kiinteistöjen edustajat ovat ilmaisseet tilaisuuden jälkeen kiinnostuksensa kaukolämpöverkkoon liittymisestä. Viime kädessä asiakkaiden lukumäärä lopulta määrittelee, kuinka laajan lämpöverkoston rakentaminen Valkealaan on mahdollista sekä perusteltua toteuttaa”, Lampinen kertoo.

Valkealan kaukolämpöliittymien markkinointi kotitalouksille on nyt alkanut. Kaukoliittymähinnasto löytyy täältä (Kohta 'Inkeroinen, Myllykoski')

”Jos haluat kuulla ratkaisusta tarkemmin, olethan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Kerron mielelläni vihreästä kaukolämmöstä ja kaukolämpöön liittymisestä lisää henkilökohtaisesti”, viestii kaukolämmön myynnistä vastaava Milla Raunio.

Raunion mukaan KSS Lämmön asiantuntijat selvittävät parhaillaan myös ”avaimet käteen” -palvelumallia. Siinä asiakkaalle voidaan tarjota kaukolämpöliittymän ja lämmönvaihtimen asennukseen sisältyvä kokonaisuus mahdollisimman vaivattomasti ja valmiina.

Tiedotamme säännöllisesti, miten rakennushanke etenee.

Lisätietoja liittymien myynnistä:

Myyntipäällikkö
Milla Raunio
050 432 3423
milla.raunio@kssenergia.fi

Takaisin uutislistaukseen

Kaikki uutiset

1.1.31