Pitkäaikainen sähköasiakkuus perustuu luottamukseen

”Sähkö on olennainen osa toimintaamme. Kaikki korjaamo- ja myymälälaitteemme tarvitsevat sähköä. Sähköjakelun ongelmatilanteissa liiketoiminnan pyörittäminen on lähes mahdotonta.”

Varaosa-, huolto- ja korjaamopalveluita tarjoavan Kouvolan AutoPro-myymälän edustalla aurinkoisessa kevätsäässä Veera Salminen, Pihla Salminen ja Petteri Salminen.

Näin kiteytti AutoPron markkinointi- ja talouspäällikkö Veera Salminen. AutoPro on toiminut paikallisesti Kuusankoskella jo vuodesta 2000 ja Kouvolassa vuodesta 2006. Toiminta alkoi varaosamyymälänä ja korjaamotoimintana, ja toiminnan laajennettua Kouvolan toimipisteeseen mukaan tulivat myös laajasti erilaiset mekaanikko- ja myyntipalvelut.

AutoPron toiminta vaatii sähköä: valaistus, korjaamohallit, nosturit, myymälälaitteet ja monet muut yrityksen toiminnot ovat sähkön varassa.

Iso lainausmerkki

"Arvostamme pitkään toiminutta, paikallista ja luotettavaa yritystä, joka katsoo pidemmälle eikä luo pelkästään lyhyen aikavälin tavoitteita."

Veera Salminen

Pitkäaikainen asiakkuus perustuu luottamukseen sekä hyvään ja vankkaan yhteistyöhön. Paikallisuus on AutoProlle tärkeää ja osasyy pitkään yhteistyöhön KSS Energian kanssa.

”Arvostamme pitkään toiminutta, paikallista ja luotettavaa yritystä, joka katsoo pidemmälle eikä luo pelkästään lyhyen aikavälin tavoitteita. Mielestäni tärkeintä menestyksessä on katsoa asioita pitkällä aikavälillä”, Salminen toteaa.

AutoPro on perheyritys, jonka perusti yrityksen nykyinen toimitusjohtaja ja korjaamopäällikkö Petteri Salminen. Veera Salminen kasvoi yrittäjyyteen isänsä jalanjäljissä ja tiesi jo pienenä haluavansa yrittäjäksi. Veeran veli Lassi toimii työnjohtajana ja yrittäjänä mukana toiminnassa. Perheen ohella yrityksessä on varaosapäälikkö Niko Ahola sekä paljon pitkäaikaista henkilökuntaa, joista osa on ollut mukana koko toiminnan ajan – jo vuodesta 2000. Laajentumisen myötä henkilöstö on kasvanut ja yrityksessä on mukana niin nuorta kuin vanhempaakin tekijää.

Iso lainausmerkki

AutoPro on ollut KSS Energian sähköasiakas jo vuodesta 2006.

”Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun eri ikäiset työntekijämme yhdistävät tietotaitoaan ja kehittävät toimintaamme. Henkilökuntamme on yhtä kuin AutoPro”, Veera toteaa.

Jokainen henkilökunnan jäsen tuo omaa annettavaa ja osaamista työyhteisöön ja AutoProlle. Jokaisella on oma erikoisosaamisensa ja laaja osaaminen näkyy myös asiakkaille. Tärkeää on, että asiakkaat voivat luottaa AutoPron toimintaan. Salminen painottaa, että AutoPro toimii asiakkaan autovastaavana, eikä paikalle tuloa tarvitse pelätä.

”Asiakkaan ei tarvitse tietää autoista välttämättä yhtään mitään. Me toimimme asiakkaan autovastaavina ja hoidamme luottamuksella autot kuntoon.”

AutoPro lukuina

  • 2 toimipistettä

  • 4 yrittäjää

  • 24 henkilöstön jäsentä

Kysy lisää yrityksien sähkösopimuksista

Pihla Salminen, myyntipäällikkö B2B

pihla.salminen@kssenergia.fi

+358505180716

Millainen olisi paras sähkösopimus yrityksellesi?

KSS Energian palvelut

Avainsanat:
Sähkö
1.1.42