Arvonnan säännöt

KSS Energian nettisivujen kautta sähkösopimuksen tehneille suunnattu kysely 1.-30.6.2024.

Arvonnan säännöt

Järjestäjä 

Arvonnan järjestäjä on KSS Energia Oy, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola, www.kssenergia.fi (myöhemmin ”järjestäjä”). 

Osallistumiskelpoisuus 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta. 

Kampanja-aika 

Kampanja-aika alkaa 1.6.2024 klo 08.00 ja päättyy 30.6.2024 klo 23.59. Palkinnon voittaja arvotaan kampanja-ajan päätyttyä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.  

Osallistuminen arvontaan 

Voit osallistua arvontaan vastaamalla KSS Energian nettisivuilta sähkösopimuksen tehneiden kyselyyn. Voit osallistua S-ryhmän lahjakortin arvontaan jättämällä kyselyn lopussa sähköpostiosoitteesi. Arvontaan osallistumalla annat KSS Energialle luvan tallentaa ja käsitellä henkilötietojasi. Lahjakortista on kerrottu tarkemmin kohdassa palkinnot. Osallistumiskertojen määrä on rajoitettu yhteen kertaan per osallistuja. 

Palkinnot 

Kaikkien täysi-ikäisten sähköpostiosoitteen jättäneiden kesken arvotaan yksi 50 euron arvoinen S-ryhmän lahjakortti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkinnon lakisääteisen arpajaisveron. 

Palkintojen luovutus 

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden halutessamme julkaista voittajan nimen KSS Energian sosiaalisen median kanavilla sekä nettisivuillamme. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja. 

Markkinointilupa 

Kilpailuun osallistuneiden yhteystiedot hävitetään asianmukaisesti ja ainoastaan voittajaan ollaan yhteydessä. KSS Energian tietosuojaan liittyvistä käytännöistä voit lukea nettisivuilta osoitteessa: kssenergia.fi/rekisteriseloste.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia 

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. 

1.1.44