Arvonnan säännöt

Tervetuloa tutustumaan KSS Energian järjestämän arvonnan sääntöihin.

Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on KSS Energia Oy, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola, www.kssenergia.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 01.10.2023 klo 08.00 ja päättyy 31.10.2023 klo 23.59. Palkinnon voittaja arvotaan 01.11.2023 ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Osallistuminen arvontaan

Voit osallistua arvontaan vastaamalla KSS Energian Oletko energiansäästö Pro? -kyselyyn. Voit osallistua Solar Charger -varavirtalähteen arvontaan jättämällä kyselyn lopussa yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Arvontaan osallistumalla annat KSS Energialle luvan tallentaa ja käsitellä henkilötietojasi. Varavirtalähteestä on kerrottu tarkemmin kohdassa palkinnot. Osallistumiskertojen määrä on rajoitettu yhteen kertaan per osallistuja.

Palkinnot

Kaikkien täysi-ikäisten yhteystiedot täyttäneiden kesken arvotaan yksi 60 euron arvoinen Solar Charger -varavirtalähde. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkinnon lakisääteisen arpajaisveron.

Palkintojen luovutus

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden halutessamme julkaista voittajan nimen KSS Energian sosiaalisen median kanavilla sekä nettisivuillamme. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Markkinointilupa

Kilpailuun osallistuneiden yhteystiedot hävitetään asianmukaisesti ja ainoastaan voittajaan ja yhteydenottoa pyytäneisiin ollaan yhteydessä. KSS Energian tietosuojaan liittyvistä käytännöistä voit lukea nettisivuilta osoitteessa: https://kssenergia.fi/rekisteriseloste. Osallistuja voi antaa myös vapaaehtoisen markkinointiluvan arpajaislipukkeen täyttämisen yhteydessä.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

1.1.40