KSS Aina

KSS Aina -sähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva helppo ja turvallinen vaihtoehto. Hinnanmuutoksista ilmoitetaan 30 päivää aikaisemmin ja sopimuksen irtisanomisaika on kaksi viikkoa.

  • Toistaiseksi voimassa oleva
  • Kahden viikon irtisanomisaika
  • Hinnanmuutoksista ilmoitetaan 30 päivää aikaisemmin

KSS Aina on toimitusvelvollinen tuotteemme

KSS Aina on toimitusvelvollinen tuotteemme ja myymme tuotetta vain KSS Verkon asiakkaille. KSS Verkon toimitusalueella asuvat kuluttajat ja muut loppukäyttäjät, joiden sähkönkulutus on enintään 100 000 kWh tai käyttöpaikan pääsulake on enintään 3x63A kuuluvat toimitusvelvollisiin asiakkaisiin.

Perhe retkeilee ulkona syksyisessä maastossa. Puissa ei ole enää lehtiä. Vaalea hiuksinen nainen pitelee sylissään sinipukuista lasta. Taustalla mies pitelee olkapäillään vaaleanpuna pukuista lasta.

Tutustu muihin sähkösopimusvaihtoehtoihin

KSS Energian sähkösopimusvaihtoehdoista löydät sähkösopimuksen jokaiseen kotiin. Asuitpa sitten kerrostalossa, pari- tai rivitalossa tai omakotitalossa, on meillä aina sopiva vaihtoehto juuri sinun kotiisi.

Tutustu sähkösopimuksiin

Muutakin® -mobiilisovellus mukavoittaa energia-arkea

Se auttaa säästämään energiakustannuksissa tarjoamalla sähkönkulutustiedot ja havainnollistamalla käyttövaikutuksia ymmärrettävästi.

Lue lisää
1.1.42