Äiti ja kaksi poikaa istuvat keltaisessa moottoriveneessä. Molemmilla pojilla on oranssit pelastusliivit päällä ja toinen pojista istuu äidin sylissä ohjaamassa venettä. Etualalla olevalla pojalla on valkoinen t-paita pelastusliivin alla päällä ja hän katsoo iloisena eteenpäin. Taustalla näkyy vettä ja metsämaisemaa auringonlaskussa.

KSS Valinta

Valitse uuden tyyppinen sähkösopimus - vaikuta sähkön käytölläsi sähkösopimuksesi hintaan!

  • Määräaikainen 12 kk tai 24 kk
  • Vaikuta valitsemalla käyttötuntisi
  • Vakautta hintavaihteluihin

Miksi KSS Valinta?

KSS Valinta on määräaikainen sähkösopimus, jossa voit itse vaikuttaa sopimushintaasi valitsemalla sähkönkäyttötuntisi. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ajoittamalla sähkönkäyttöäsi vuorokauden eri tunneille, se vaikuttaa joko laskevasti tai nostavasti sähkösopimuksesi hintaan. Voit tehdä sähkösopimuksen vuodeksi tai kahdeksi. Tilaa uusi sähkösopimus helposti, se vie aikaa vain muutaman minuutin!

Käyttövaikutus: Vaikuta valitsemalla omat käyttötuntisi


Käyttövaikutuksen määrä riippuu siitä, mihin aikaan kulutat sähköä. Keskimäärin käyttövaikutus voi vaihdella -3 ja +3 snt/kWh välillä. Sähkön käyttöäsi ohjaamalla, voit parhaimmillaan saada jopa yli -10 snt/kWh hyödyn. Alta löytyvässä kuvaajassa on esimerkki siitä, miltä tunneilta sinun kannattaa vähentää sähkön käyttöäsi ja mihin ajankohtiin puolestaan keskittää sitä. Eri vuorokausina edulliset tunnit voivat ajoittua eri ajankohdille. Parhaiten keräät miinusmerkkistä käyttövaikutusta seuraamalla sähkön spot-hintoja ja keskittämällä sähkönkäytön vuorokauden sisällä kaikkein halvimmille tunneille - jotka osuvat yleisimmin yöaikaan. Mitä enemmän pystyt ajoittamaan sähkön kulutusta edullisiin ajankohtiin, sitä enemmän säästät!

Kysymyksiä ja vastauksia

Perhe retkeilee ulkona syksyisessä maastossa. Puissa ei ole enää lehtiä. Vaalea hiuksinen nainen pitelee sylissään sinipukuista lasta. Taustalla mies pitelee olkapäillään vaaleanpuna pukuista lasta.

Tutustu muihin sähkösopimusvaihtoehtoihin

KSS Energian sähkösopimusvaihtoehdoista löydät sähkösopimuksen jokaiseen kotiin. Asuitpa sitten kerrostalossa, pari- tai rivitalossa tai omakotitalossa, on meillä aina sopiva vaihtoehto juuri sinun kotiisi.

Tutustu sähkösopimuksiin

Valtakunnallisessa Sähkökin on makuasia -kampanjassa voit selvittää oman sähkötyyppisi!

KSS Valinta on esimerkiksi näiden sähkötyyppien makuun: vikkeläliikkeinen, dataeläjä, vaihtamalla voittoon, maksiperhe Melkoinen, säästäjä säästämisen ilosta, ehtijä, eläkkeelle ehtivä, uuskuvioista nauttiva, rempparallin kesyttäjä, mikroyrittäjä ja omavaraisuutta tavoitteleva.

Aloita testi
1.1.18 Fri, 01 Dec 2023 13:04:13 GMT