Viisi ihmistä ja koira ulkona piknikillä. Nainen ja mies kippistävät juomapulloilla.

Näin rekrytoimme

Meillä on yli 200 työkaveria sinulle. Tule meille töihin!

Liity mukaan osaajayhteisöön

Avoimet työtehtävät

Ilmoitamme avoimista tehtävistä yleensä kahden viikon ajan eri hakukanavissa. Tehtävän hakuajan päättymisen jälkeen otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä mahdollisimman pian ja kerromme prosessin etenemisestä. 

Katso alta kaikki avoimet työtehtävät.

Avoimet työtehtävät

Haetaan tietoja...

Etkö löytänyt juuri sinulle sopivaa työtehtävää?

Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia ja käymme niitä jatkuvasti läpi. Jos haluat jättää meille avoimen työhakemuksen, olet vailla työharjoittelupaikkaa tai olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyön meille, sinun kannattaa liittyä mukaan osaajayhteisöömme.

Jätä meille työnhakijaprofiilisi ja yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä, kun riittävän haasteellinen ja sinulle sopiva työtehtävä aukeaa. Säilytämme hakemustasi tyypillisesti noin vuoden ajan. Tämän jälkeen tietosi poistuvat automaattisesti. Halutessasi voit jatkaa vielä vuoden jälkeen osaajayhteisössämme. Luonnollisesti antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti.

Valintaprosessimme

Hakuilmoituksessa olleiden tehtävän kriteerien pohjalta kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Haastatteluun kutsuttavien määrä vaihtelee.

Käytämme valintaprosessissa erilaisia haastattelumenetelmiä. Haastatteluja voidaan suorittaa esimerkiksi video-, puhelin- tai etähaastatteluina sekä kasvokkain. Rekrytointiprosessiimme kuuluu usein kaksi haastattelukierrosta, joissa pääset tapaamaan tulevan esihenkilösi ja muitakin työntekijöitämme. Tyypillisesti haastattelussa on mukana 2–3 henkilöä. Asiantuntija- ja esimiestehtävissä käytämme usein myös soveltuvuusarviointia. On mahdollista, että joissakin rekrytoinneissa yhteistyökumppanimme on mukana prosessin vaiheissa.

Saadessasi kutsun haastatteluun arvostamme, että olet tutustunut meihin jo ennalta. Lue lisää tietoa meistä täältä.

Kaikilla näillä rekrytointiprosessin eri vaiheilla haluamme varmistaa sekä meidän että hakijan kannalta onnistuneen rekrytointipäätöksen.

Kun sinut on valittu

Sovimme yhdessä töiden aloitusajankohdasta. Valmistaudumme tuloosi ennen ensimmäistä työpäivääsi. Hankimme sinulle tarvittavat työvälineet ja laadimme henkilökohtaisen perehdytysohjelman. Odotamme innolla juuri sinua!

Neljä iloista naista istuu kahvilla. Kaksi naista istuu oranssilla sohvalla ja kaksi sinisissä nojatuoleissa. Taustalla on ikkuna, kasveja ja oranssit verhot. Kaikilla on kädessä kahvikupit.

1.1.42