Tuulivoimaa kuvaavia ikoneita viherällä taustalla.

Arvonnan säännöt

Tervetuloa tutustumaan KSS Energian arvonnan sääntöihin.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä
Arvonnan järjestäjä on KSS Energia Oy, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola, www.kssenergia.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat liittyneet kiinteistönsä KSS Lämmön kaukolämpöverkkoon 1.1.2023-11.2.2024 pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

Kampanja-aika
Kampanja-aika alkaa 4.1.2024 klo 08.00 ja päättyy 11.2.2024 klo 23.59. Palkinnon voittaja arvotaan kampanja-ajan päätyttyä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Osallistuminen arvontaan
Voit osallistua arvontaan vastaamalla KSS Energia -konserniin kuuluvan KSS Lämpö Oy:n kaukolämmön liittymiskokemuksia kartoittavaan kyselyyn. Linkki kyselyyn on toimitettu kaukolämpöön liittyneille asiakkaille sähköpostitse. Voit osallistua arvontaan jättämällä kyselyn vastaamisen jälkeen yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Arvontaan osallistumalla annat KSS Energialle luvan tallentaa ja käsitellä henkilötietojasi. KSS Energian tietosuojaan liittyvistä käytännöistä voit lukea nettisivuilta osoitteessa: https://kssenergia.fi/rekisteriseloste. Palkinnoista on kerrottu tarkemmin kohdassa palkinto.

Palkinto
Kaikkien täysi-ikäisten yhteystiedot täyttäneiden kesken arvontaan VIP-lippupaketti (2 kpl 89 euron arvoista lippua) lauantaina 24.2.2024 järjestettävään Kookoo-Kärpät-otteluun. VIP-lippu KooKoon peliin sisältää pääsylipun otteluun, pääsylipun VIPiin Orpe-klubille, VIP-ruokailun seisovasta pöydästä useammalla eri vaihtoehdolla (sis. vesi/mehu) ja jälkiruokakahvit erätauolla leivonnaisineen, klubin oheisohjelman ja istumapaikkaliput hallin puolelta. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen lakisääteisen arpajaisveron.

Palkintojen luovutus
Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden halutessamme julkaista voittajan nimen KSS Energian sosiaalisen median kanavilla sekä nettisivuilla. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

1.1.31