Syvän kaivannon pohjalla olevaan keltaiseen metallitelineeseen on kiinnitetty rinnakkain kolme mustaa kaapelia, joita kaksi työasuista henkilöä käsittelevät.

Toimitusvarmaa urakointipalvelua myös laajempiin hankkeisiin

Konsernimme tarjoaa monipuolisia sähköurakoinnin palveluita myös rakennuttajille ja urakoitsijoille. Kohteita voivat olla esimerkiksi katu- ja tievalaistus, sähköauton latauspisteet, aurinkopaneelien asennukset sekä erilaiset urakoinnin kunnossapitotyöt. Meiltä saa myös monipuolisia suunnittelu-, dokumentointi- ja asiantuntijapalveluita.

Kymenlaakson alueella palveluita tarjoaa KSS Rakennus Oy ja pääkaupunkiseudulla sekä Lahden seudulla Suomen Energia-Urakointi Oy.

Kaksi henkilöä suojakypärissä ja huomiovaatteissa nostamassa katuvalopylvästä pystyyn nosturin avulla.

KSS Rakennus Oy

Tarjoamme muun muassa sähkö- ja valaistusverkkoihin, liikenteenohjaukseen, kojeistoihin, sekä aurinkopaneeleihin ja sähköautojen latauspisteisiin liittyvää monipuolista osaamista. Tuotamme erilaisia palveluita niin teollisuudelle, julkiselle sektorille ja verkkoyhtiöille kuin isännöitsijöille sekä kotitalouksillekin.

KSS Rakennuksen palveluita

Suomen Energia-Urakointi Oy

Kaupunkilainen, sellainen Suomen Energia-Urakointi Oy eli SEU ennen kaikkea on. Kaupunkilaisuus tarkoittaa, että SEU:n ammattilaiset ovat tottuneet työskentelemään monipuolisessa ja vaativassa ympäristössä kaikkina vuodenaikoina.

SEU:n palvelut:

  • Sähköautojen lataaminen ja aurinkopaneelit

  • Ulkovalaistus ja liikennevalot

  • Sähköverkot ja kojeistot

Lue lisää SEU:n sivuilta

Ota yhteyttä!

Jos olet yhtään epävarma keneen ottaa yhteyttä, voit soittaa tai laittaa sähköpostia myös suoraan aluepäälliköille. He osaavat ohjata yhteydenottosi oikeaan osoitteeseen.

Urakoinnin aluepäälliköt

Kuvassa lähikuva mieshenkilön kasvoista.

Markku Puranen

KSS Rakennus Oy, Kymenlaakso

Henkilökuva kasvoista.

Pekka Kanervo

Suomen Energia-Urakointi Oy, Uusimaa

Henkilökuva kasvoista.

Jermu Sampo

Suomen Energia-urakointi Oy, Päijät-Häme

1.1.44