Kaukolämpöverkon asiakaslaitteet

KSS Rakennukselta saat vaivattomasti kaukolämmön asiakaslaitteiden tarkastus- ja huoltopalvelut sekä kaukolämpösiirtimien vaihdot.

Laitteiston huolto

Käyttöikänsä loppua lähestyvät kaukolämpölaitteet, säätölaitteet, venttiilit, pumput ja vesijohdon vakiopaineventtiilit kannattaa vaihtaa ajoissa ja ennakoidusti.

Kaikissa lämmönjakohuoneen laitteisiin liittyvissä tarkastus-, huolto- ja korjausasioissa voit ottaa yhteyttä KSS Rakennuksen ammattilaisiin yhteydenottolomakkeella.

KSS Energisti pitää laitteistosi ajan tasalla

KSS Energisti pitää laitteistosi ajan tasalla

Kaukolämpölaitteet ovat käyttäjäystävällisiä ja ne vaativat vähän huoltoa. Järkevän energiankäytön sekä asumismukavuuden vuoksi olisi kuitenkin hyvä tarkistaa siirtimien, säätimien sekä niiden oheislaitteiden toiminta ja kunto määräajoin.

Tutustu KSS Energisti -palveluun

Olisiko ja aika vaihtaa uuteen?

Henkilö säätää kaukolämmön asiakaslaitteen digitaalista mittaristoa. Itse laitteisto koostuu seinätelineessä olevasta metalliputkistosta.

Uusi lämmönsiirrin PÄIVÄSSÄ!

Alkaako vanha laitteistosi lähestyä eläkeikää? Vaihda vanha kaukolämpösiirrin uuteen ja nykyaikaiseen kaukolämpöpakettiin. Me KSS Rakennuksella puramme vanhan pois ja asennamme uuden tilalle - päivässä!

Kysy lisää tai pyydä tarjous vaihdosta yhteydenottolomakkeella tai numerosta 0400 650 865.

Yhteydenottolomakkeeseen

Ota yhteyttä!

1.1.42