Tuulivoimaa kuvaavia ikoneita viherällä taustalla.

Arvonnan säännöt

Tervetuloa tutustumaan KSS Energian arvonnan sääntöihin.

Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on KSS Energia Oy, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola, www.kssenergia.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat vastanneet KSS Verkon sähköverkon kehittämiskyselyn kuulemiseen 1.5.2024-2.6.2024 pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

Osallistumisaika

Osallistumisaika alkaa 1.5.2024 klo 08.00 ja päättyy 2.6.2024 klo 23.59. Palkinnon voittaja arvotaan kampanja-ajan päätyttyä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Osallistuminen arvontaan

Voit osallistua arvontaan vastaamalla KSS Energia -konserniin kuuluvan KSS Verkko Oy:n sähköverkon kehittämissuunnitelmaa koskevaan kuulemiskyselyyn. Linkki kyselyyn löytyy kyselyn vastausten lähettämistä seuraavasta kiitosruudusta. Voit osallistua arvontaan jättämällä kyselyn vastaamisen jälkeen yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Arvontaan osallistumalla annat KSS Energialle luvan tallentaa ja käsitellä henkilötietojasi. KSS Energian tietosuojaan liittyvistä käytännöistä voit lukea nettisivuilta osoitteessa: https://kssenergia.fi/rekisteriseloste. Palkinnoista on kerrottu tarkemmin kohdassa palkinto.

Palkinto

Kaikkien täysi-ikäisten yhteystiedot täyttäneiden kesken arvotaan 200 euron arvoinen Scandic-hotelliketjun arvolahjakortti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen lakisääteisen arpajaisveron.

Palkintojen luovutus

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden halutessamme julkaista voittajan nimen KSS Energian sosiaalisen median kanavilla sekä nettisivuilla. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän sekä kampanjan yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

1.1.44