Kerrostaloyhtiön viihtyisä piha-alue, vihreää nurmikkoa, laatoituksilla tehtyjä kulkuja, pieniä puita, pensaita ja istutuksia. Valko-ruskeita kerrostaloja kuvassa on neljä, osa niistä näkyy vain osittain.

Lähdetään yhdessä edistämään taloyhtiösi vastuullisia energiaratkaisuja

Energiaratkaisut taloyhtiöille

Saat meiltä ympäristöystävällistä energiaa. Sähköautojen latauspisteet, aurinkovoimalat ja muut energiaratkaisut toimitamme avaimet käteen -mallilla.

Tervetuloa taloyhtiön vihreälle parkkipaikalle!

Tervetuloa taloyhtiön vihreälle parkkipaikalle!

Tarjoamme taloyhtiön sähköautojen latauspisteiden urakointipalveluita Kymenlaakson alueella ja pääkaupunkiseudulla. KSS Energia konserniin kuuluva Suomen Energia-Urakointi (SEU) on erikoistunut taloyhtiöiden ja julkisten kiinteistöiden sähköautojen latauspisteiden urakointiin pääkaupunkiseudulla.

Siirry vihreälle parkkipaikalle
Punainen suuri kerrostalo ja aurinkoista sinistä taivasta, jossa pilviharsoa. Taustalla näkyy aurinko ja etuosassa näkyy vihreitä puiden lehtiä.

Aurinkovoimalat taloyhtiöllesi avaimet käteen -palveluna

Oma aurinkovoimala edistää taloyhtiön vihreää siirtymää hallitusti ja kustannustehokkaasti. Aurinkopaneelit tuottavat taloyhtiöllesi puhdasta energiaa ja säästöjä vuosikymmenien ajan.

Tutustu aurinkopaneeleihin
Neljä naishenkilöä istuu valkoisen pyöreän pöydän ääressä tummilla nojatuoleilla lasiseinäisessä toimistohuoneessa. Taustalla näkyy vaaleanpunainen seinä, jossa on musta kiinni oleva taulutelevisio. Naisten keskustelevat keskenään ja pöydällä on avoimena oleva kannettava tietokone sekä matkapuhelimia ja papereita.

Sähkösopimus taloyhtiösi tarpeisiin

Tarjoamme taloyhtiöllesi monipuolisen sähkösopimusvalikoiman. Meiltä löytyy niin toistaiseksi voimassa olevia kuin määräaikaisia sähkösopimusvaihtoehtoja.

Tutustu sähkösopimuksiin
Kuvassa näkyy osittain valkoinen seinäpatteri ja sen valkoinen termostaatti, jossa on luvut yksi, kaksi ja kolme näkyvissä. Termostaattia säätää ihmisen käsi. Taustalla näkyy valkoista seinää ja ikkunalautaa.

Puhdasta kaukolämpöä

Kaukolämpö on vakaa ja edullinen lämmitysmuoto. Ympäristöystävällisesti tuotettu kaukolämpö on erinomainen valinta taloyhtiön lämmitysmuodoksi.

Lue lisää
Kuvassa on kaksi kaasupoltinta, joissa näkyy sinertävät liekit. Kuva on tumma ja liekit erottuvat selkeästi kuvassa ja heijastuvat myös alapuolelle.

Maakaasu on tehokas ja toimintavarma valinta lämmittämiseen

Tarjoamme maakaasua Kouvolan, Kuusankosken, Korian, Myllykosken, Keltakankaan ja Inkeroisten alueille. Saat meiltä kaasusopimukset myös biokaasuna.

Lue lisää
Erivärisiä keltaisia, vihreitä, vaaleita ja punertavia historiallisia kerrostaloja Eiran korttelissa Helsingissä. Talojen katot ovat hienoja, suippomaisia ja yksityiskohtaisia. Osassa taloista on parveke. Taustalla näkyy sinistä taivasta ja valkoinen pilviverho.

Energiatuotannon kokonaispalvelu taloyhtiöllesi

Viemme taloyhtiösi kustannustehokkaasti uusiutuvan energian ja omavaraisuuden tielle. Energy as a KSS Service on kokonaispalvelu tehokkaampien energiaratkaisuiden valitsemiseksi ja energiantuotannon kehittämiseksi taloyhtiössäsi.

Lue lisää
1.1.47