Arvonnan säännöt

Tervetuloa tutustumaan KSS Energian järjestämän arvonnan sääntöihin.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Arvonnan järjestäjä on KSS Energia Oy, Hovioikeudenkatu 3, 45100 Kouvola, www.kssenergia.fi (myöhemmin ”järjestäjä”).

Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt pois lukien kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten työntekijät ja heidän perheenjäsenensä. Järjestäjällä on oikeus milloin tahansa kieltää osallistuminen henkilöltä, joka ei ole osallistumiskelpoinen. Jos järjestäjä epäilee kilpailuun osallistunutta henkilöä vilpillisistä keinoista, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuja ja jättää palkinto luovuttamatta.

Kampanja-aika

Kampanja-aika alkaa 1.2.2024 klo 08.00 ja päättyy 30.4.2024 klo 23.59. Palkinnon voittaja arvotaan kampanja-ajan päätyttyä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Osallistuminen arvontaan

Voit osallistua arvontaan vastaamalla KSS Energian yrityksen energiavastuullisuutta koskevaan -kyselyyn. Voit osallistua arvontaan jättämällä kyselyn vastaamisen jälkeen yhteystietosi (nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero). Arvontaan osallistumalla annat KSS Energialle luvan tallentaa ja käsitellä henkilötietojasi. KSS Energian tietosuojaan liittyvistä käytännöistä voit lukea nettisivuilta osoitteessa: https://kssenergia.fi/rekisteriseloste. Palkinnoista on kerrottu tarkemmin kohdassa palkinto. Osallistumiskertojen määrä on rajoitettu yhteen kertaan per osallistuja.

Palkinto

Kaikkien täysi-ikäisten yhteystiedot täyttäneiden kesken arvontaan 100 € arvoinen Partioaitan lahjakortti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuhun tavaraan tai palveluun. Järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen lakisääteisen arpajaisveron.

Palkintojen luovutus

Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Pidätämme oikeuden halutessamme julkaista voittajan nimen KSS Energian sosiaalisen median kanavilla sekä nettisivuilla. Mikäli voittajaa ei kilpailun ratkeamisen jälkeen tavoiteta yhden viikon sisällä, on kilpailun järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.

Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän kollektiivinen vastuu ei voi ylittää näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kampanjaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

1.1.44