Laadukas esihenkilötyö keräsi kiitosta KSS Energia -konsernin henkilöstökyselyssä

KSS Energian työelämän laatua kuvaava Quality of Work-Life (QWL) -indeksi nousi vuoden toisessa henkilöstökyselyssä 73,7 %:iin (73,0 %). Tulosta voidaan pitää erittäin hienona, sillä henkilöstömme arvioi työelämän laadun olevan reilusti keskimääräistä suomalaista työelämänlaatua (60 %) parempi.

Nainen tekee käsistä sydämen ulkona talvella. Hänellä on kädessä oranssit lapaset ja kaulassa oranssi kaulaliina. Naisella on päässä musta pipo ja päällä musta toppatakki. Hänellä on mustat silmälasit ja hymyilevät punaiset huulet. Taustalla näkyy lunta ja puita sekä jäähalli.

Henkilöstöjohtaja Sampsa Lindberg kertoo KSS Energian panostavan henkilöstölähtöiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Työelämän laatua kartoitettiin henkilöstökyselyssä johtamisen, esihenkilötoiminnan, toimintakulttuurin, osaamisen ja prosessien kautta.

"QWL-mittaristo auttaa meitä löytämään henkilöstökyselyn kautta osa-alueet, joita kehittämällä KSS Energia voi parantaa henkilöstön kokemusta työelämän laadusta."

Työntekijöiden parhaimmaksi arvioimien osa-alueet liittyivät esihenkilöiden toimintaan sekä osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen.

"Esihenkilötoiminnan arvioinneissa saavutimme jopa yli 88 %:n lukuja, mistä olen todella iloinen ja ylpeä. Laadukas esihenkilötoiminta ja mahdollisuus oman osaamisen kehittämiseen toimivat kilpailuvalttina työnantajamarkkinoilla, kun haemme uusia energia-alan osaajia riveihimme", Lindberg sanoo.

KSS Energia -konserni on valtakunnallinen ja monialainen energiayhtiö, jossa työskentelee yli 200 energia-alan ammattilaista.

Tulisitko täydentämään energistä joukkoamme? Tutustu KSS Energian avoinna oleviin työtehtäviin!

1.1.47