Nainen tekee käsistä sydämen ulkona talvella. Hänellä on kädessä oranssit lapaset ja kaulassa oranssi kaulaliina. Naisella on päässä musta pipo ja päällä musta toppatakki. Hänellä on mustat silmälasit ja hymyilevät punaiset huulet. Taustalla näkyy lunta ja puita sekä jäähalli.

Tule meille töihin!

Meillä on jo yli 200 työkaveria sinulle! Tule mukaan KSS Energian osaajayhteisöön. Osaajayhteisön kautta rekrytoimme osaajia monipuolisiin työtehtäviin. Jätä meille työnhakijaprofiilisi ja olemme sinuun yhteydessä, kun riittävän haasteellinen ja sinulle sopiva työpaikka aukeaa.

Liity mukaan osaajayhteisöön

Avoimet työtehtävät

Haetaan tietoja...
Nuori nainen puhuu puhelimessa ja katsoo tietokonetta.

Näin rekrytoimme

Arvostamme hakijoitamme ja panostamme laadukkaaseen hakijakokemukseen. Lue tarkemmin rekrytointiprosessistamme KSS Energialla.  

Lue lisää
Tyttö nauraa ulkona talvella pöydän ääressä.

Opiskelijalle

Kiinnostaisiko työharjoittelu tai opinnäytetyön tekeminen meillä? Oletko kiinnostunut kesätyömahdollisuuksista energia-alalla? Haluamme joukkueeseemme tulevaisuuden tekijöitä!

Lue lisää

Työturvallisuus

Turvallisuus on osa johtamista. Kaikissa työtehtävissä noudatetaan turvallisia työtapoja ja huomioidaan sidosryhmien turvallisuus. Kaikki turvallisuushavainnot, läheltä piti tilanteet ja tapaturmat ilmoitetaan välittömästi ja käsitellään KSS Toivo -järjestelmän avulla. 

Lue lisää

Lue KSS Energialaisten uratarinoita

Potretti kuva naisesta joka seisoo ulkona. Naisella on ruskeat hiukset ja ruskea takki. Nainen hymyilee kohti kameraa. Taustaa on sumennettu.

Uratarina: Pihla, myyntipäällikkö

Aloittaessani opinnot ammattikorkeakoulussa oli selvää, että haen töihin joko finanssi- tai energia-alalle. Duunitorista huomasin keväällä 2019, että KSS Energia haki kesätyöntekijöitä myyntitehtäviin.

Vaalea- ja kiharahiuksinen nainen tummissa silmälaseissa seisoo koivumetsää esittävän tapetin edessä ja katsoo suoraan eteenpäin. Hänellä on päällä valkoinen paita, jossa on läpikuultavat hihat ja mustat housut. Naisen kädet on ristitty eteen ja kädessä on tumma rannekello.

Uratarina: Oona, salkunhoitaja

Aika pian valmistumiseni jälkeen tuli hakuun salkunhoitajan paikka KSS Energialla. Kyselin vanhoilta työkavereilta tietoa työtehtävästä ja sen sisällöstä. Tehtävä kuulosti mielenkiintoiselta ja minulle sopivalta, joten hain työtehtävää.

Potrettikuva miehestä. Miehellä on musta puvuntakki ja kauluspaita. Hänellä on lyhyet hiukset ja mustat kulmikkaat silmälasit.

Uratarina: Kai, teknisten palveluiden johtaja

Vastuualueeseeni kuuluu sähköverkon käyttö, konsernin tekninen asiakaspalvelu sekä tuotekehitys. Vastaan yhdessä tiimini kanssa siitä, että sähkönjakelun häiriöt olisivat mahdollisimman lyhyitä sähkönkäyttäjille.

Nainen tekee käsistä sydämen ulkona talvella. Hänellä on kädessä oranssit lapaset ja kaulassa oranssi kaulaliina. Naisella on päässä musta pipo ja päällä musta toppatakki. Hänellä on mustat silmälasit ja hymyilevät punaiset huulet. Taustalla näkyy lunta ja puita sekä jäähalli.

Uratarina: Virve, myyntineuvottelija

Olen tullut KSS Energialle äitiysloman sijaiseksi asiakaspalveluun 1994, ja tällä tiellä olen edelleen. Työvuosia on kertynyt muutama ja olen viihtynyt erittäin hyvin. Asiakaspalvelu on aina kuulunut työnkuvaani tavalla tai toisella, on se sitten tapahtunut kasvokkain, puhelimitse tai kirjallisesti.

Nainen katsoo kohti kameraa. Hänellä on tummat hiukset ja siniset silmät. Päällä on pilkullinen sininen pusero. Aurinko paistaa ja taustalla näkyy jalkapallo stadionin penkkejä.

Uratarina: Riikka, sisältöasiantuntija

Markkinoinnin ja viestinnän tekijälle KSS Energia on mielenkiintoinen työpaikka, jossa saa tehdä monipuolisesti töitä energia-alan asioiden parissa. Pääsen työskentelemään isojen konsernitason aiheiden, kuten vastuullisuuden parissa, mutta toisaalta ideoimaan kampanjakonsepteja ja viestintää lähelle asiakkaiden arkea.

Nainen istuu ulkona talvisessa säässä. Taustalla näkyy puunrunkoja ja lunta. Naisella on vaalea talvitakki, kaulahuivi ja valkoinen pipo. Hiukset on kiharrettu. Nainen hymyilee.

Uratarina: Aurora, digimarkkinoinnin asiantuntija

Minulle KSS Energia on tarjonnut paikan kehittyä ja oppia markkinoinnin ammattilaiseksi. Tulin taloon jo opiskeluaikana, kun tuttavani suositteli KSS Energiaa työpaikkana. Pidän siitä, että digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan roolissa saan tehdä läheistä yhteistyötä konsernin eri liiketoimintojen kanssa, tytäryhtiöt mukaan lukien.

Uratarina: Toni, HRM asiantuntija

Perheenjäseneni vinkkauksesta päädyin hakemaan keväällä 2019 KSS Energialle kesätöihin myyntitehtäviin. En ollut ennen tätä kovin tietoinen energia-alasta tai KSS Energiasta, mutta mielenkiintoni heräsi, kun tutustuin tarkemmin KSS Energiaan yrityksenä. Myöhemmin olen siirtynyt myyntitehtävistä HRM-asiantuntijaksi.

Henkilö suojavarusteissaan on kiivennyt keskijännitelinjan sähköpylvääseen ja näyttää sieltä peukaloa alaspäin.

Uratarina: Ville, verkostoasentaja

Ensikosketukseni KSS Rakennuksen haalareihin oli 2005 työharjoittelun merkeissä. Sillä tiellä ollaan edelleen! Toimin verkostoasentajana KSS Rakennuksella, joka on KSS Energian tytäryhtiö. Vakituisena työntekijänä olen ollut vuodesta 2009.

1.1.47