Muutakin®-sovellus ja Synergi yhteistyöhön – tavoitteena kuluttajaystävällinen energiatulevaisuus

Kaksi ketterää suomalaista energia-alan toimijaa tavoittelevat yhdessä entistä kuluttajaystävällisempää energiatulevaisuutta. KSS Energia Oy aloittaa yhteistyön Synergi-sovelluksen kanssa tehdäkseen kuluttajille sähkölaskuissa säästämisestä helpompaa.

KSS Energia on tehnyt määrätietoisesti töitä kuluttajaystävällisen energiatulevaisuuden eteen jo pitkään. Nykyisessä energiamarkkinassa on kaikkien loppukäyttäjien etu, että sähkönkäyttöä pystytään keskittämään niille hetkille, kun energiantuotannon määrä on korkeimmillaan. Tällä tavoin voidaan vaikuttaa pitkällä tähtäimellä sähkön hinnoittelun asiakasystävällisyyteen. Asiakasystävällinen sähkönhinta on mm. edullista.

Viimeisen kahden vuoden aikana kuluttajien kiinnostus omaan sähkökäyttöön on lisääntynyt huomattavasti. Siitä kertoo myös KSS Energian sähkösopimuskannan kehitys.

”Meidän asiakkaistamme on jo tällä hetkellä noin puolet valinnut tuotteen, jonka lopulliseen hintaan voi vaikuttaa omalla sähkönkäytöllään. Tämä määrä on kasvava. Meille on tärkeää pystyä tarjoamaan asiakkaillemme työkaluja, jotka tukevat heidän asiakaskohtaisia tarpeitansa”, sanoo kuluttajamyynnistä vastaava johtaja Jessica Juhola.

Kuvassa näkyy valkoisella kolme älypuhelimen ruutua. Ensimmäisessä ruudussa on kuva sähköauton latauksesta, toisessa ympyrägraafia lataustapahtumasta ja kolmannessa yksi älylataukseen liittyvä ympyrägraafi.

Yhteinen arvopohja yhdisti KSS Energian ja Synergin sovelluskumppaneiksi

Alkuvuodesta 2024 KSS Energia toi markkinoille Muutakin® -mobiilisovelluksen. Muutakin® -sovellus auttaa asiakasta säästämään euroja energiakustannuksissa ja tekee sähkönhintavaihtelun seurannasta suhteessa omaan kulutukseen visuaalista sekä sen kautta helposti seurattavaa ja hallittavaa. Kuluttajille suunnattuja energiansäästöön liittyviä palveluja kehitetään KSS Energialla aktiivisesti.

Iso lainausmerkki

Uskon yhteistyömme mahdollistavan asiakkaillemme entistä pienempiä sähkölaskuja tulevaisuudessa.

Jessica Juhola, KSS Energia

”Sovelluksen toiminnallisuudet nyt ja tulevaisuudessa perustuvat osittain yhteistyöverkoston toteuttamiin palveluihin. Yhteistyökumppanivalinnassa meille on merkityksellistä yhteinen arvopohja sekä halu vaikuttaa energiatulevaisuuteen. Tämän vuoksi Synergi on loistava kumppani meille”, arvioi Juhola.

Tavoitteena ketterä ja asiakaslähtöinen yhteistyö asiakkaan eduksi

Synergi on vuonna 2022 perustettu yritys. Yrityksen tavoitteena on auttaa markkinoita siirtymään nopeutetulla aikataululla energiakriisin keskellä kestäviin energialähteisiin, kuluttajille ja yrityksille suunnattujen älykkäiden ohjelmistoratkaisujen avulla.

Iso lainausmerkki

Yhteistyö KSS Energian kanssa on ketterää ja asiakaslähtöistä.

Harri Iisakka, Synergi

”Yhteistyömme KSS Energian kanssa auttaa tavoitteeseemme pääsemistä. Meidän yhteinen tavoitteemme on kestävälle pohjalle rakentuva energiatulevaisuus. KSS Energia tuo palvelullemme toivottua lisänäkyvyyttä kuluttajakentässä vakiinnuttamansa aseman avulla”, sanoittaa yksi Synergin perustajista Harri Iisakka.

Lisätietoja:

KSS Energia, Kuluttajamyynnin johtaja Jessica Juhola, 050 464 8895
Synergi, Perustaja, operatiivinen johtaja Harri Iisakka, 050 050 7762

Muutakin x Synergi

Älykkäin tapa käyttää sähköä!

Lue lisää


Palvelu pähkinänkuoressa

Kenelle tämä soveltuu?
Synergi-sovellus sopii kotitalouksille, jotka haluavat optimoida sähkönkulutuksensa automaattisesti tapahtumaan halvimpien tuntien aikana. Sovellus toimii tällä hetkellä kotitalouksilla, joilla on pörssisähkösopimus (esim. KSS Tunti) tai käyttövaikutuksellinen tuote (esim. KSS Valinta) sekä sähköauto ja/tai ilmalämpöpumppu. Tuki myös aurinkopaneeleille on tulossa pian.

Miten se toimii?
Se on yksinkertaista – lataa vain sovellus, yhdistä laitteesi, valitse KSS Energia sähköyhtiöksesi ja olet valmis! Voit ladata sovelluksen suoraan Muutakin®-sovelluksesta tai etsimällä hakusanalla “Synergi” Applen App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Kuinka paljon sovelluksen käyttö maksaa ja mitä siihen kuuluu?
Maksullisella Premium-tilauksella voit yhdistää sovellukseen useita kodin älykkäitä sähkölaitteita ja käyttää kaikkia älyominaisuuksia, kuten Älylatausta, Älylämmitystä ja pian myös uutta Aurinkolatausta.

Tilaukseen kuuluu myös Synergin asiakastuki sekä Whatsappin että sähköpostin kautta.

Luonnollisesti myös kaikki älyominaisuudet, jotka Synergi julkaisee tulevaisuudessa, kuuluvat tähän hintaan. Esimerkiksi tuki sähköautojen aurinkolataukselle on tulossa pian mobiilisovellukseen sekä uusia laiteintegraatioita kehitetään jatkuvasti.

Premium-tilaus KSS Energian asiakkaille on vain 3.99 €/kk (normaali hinta 4.99 €/kk)! Ensimmäisen kuukauden kokeilujakso on ilmainen!

Tietoja sovelluskumppani Synergistä

Synergi on suomalainen teknologiayritys, joka nopeuttaa siirtymistä kohti kestäviä energialähteitä älykkäillä ohjelmistoratkaisuilla.

Synergi rakentaa älykkäitä ohjelmistoja kotitalouksille yhdistämällä suoraan kotitalouksissa sijaitseviin energiaresursseihin. Palvelu toimii sähköautojen, aurinkopaneelien sekä lämmitys- ja viilennyslaitteiden kanssa ja auttaa kotitalouksia säästämään sekä sähkölaskussaan, että vähentämään hiilidioksidipäästöjä.

Synergin älykkään sähkönkäytön palveluita käyttävät kotitaloudet yli viidessä eri Euroopan maassa. Synergi tarjoaa myös älykkään sähkönkäytön palveluna energiayhtiöille, jolloin ne voivat tarjota älykkäitä ominaisuuksia valmiina ratkaisuna asiakkailleen ja auttaa heitä optimoimaan sähkönkulutusta ja tulevaisuudessa osallistumaan kysyntäjoustomarkkinoille.

Tietoja KSS Energiasta

Vastuullinen, luotettava ja helposti lähestyttävä. Paljon muutakin kuin kaupunkiyhtiö. Paikallisesti merkittävä energiainfran rakentaja ja elinkeinoelämän kumppani. Valtakunnallisesti kilpailukykyinen ja vakaa toimija.

KSS Energia -konserni on valtakunnallinen, monialainen energiayhtiö. Tavoitteenamme on myydä, tuottaa tai urakoida Puhtaasti Parasta energiaa ja energiaratkaisuja. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 197 milj. euroa.

Palveluihimme kuuluvat sähkön-, kaukolämmön ja maakaasun myynti sekä uusien energiaratkaisuiden kuten aurinkovoimaloiden ja sähköauton latausratkaisuiden konsultointi, niiden myynti ja toteutus. Kouvolan alueen jakeluverkonhaltijana palveluihimme kuuluvat tytäryhtiömme KSS Verkon kautta myös sähkönsiirtopalvelut. Lisäksi omistamme kaksi urakointiyhtiötä, jotka tarjoavat sähköurakoinnin palveluita niin paikallisesti kuin laajemminkin.

Investoimme jatkuvasti omaan energiantuotantoon uusiutuvilla energianlähteillä (pienvesivoima, aurinkovoimalat, tuulivoima). Tavoitteenamme on lisätä oman tuotannon hiilineutraaliutta lisäämällä uusiutuvien energialähteiden osuutta. Vuoteen 2030 mennessä tavoitteenamme on olla oman tuotannon osalta 100-prosenttisesti hiilineutraali yhtiö. Olemme kansainvälisen vastuullisuusaloitteen United Global Compactin jäsen.

1.1.47